Дневен хороскоп за 27.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят е

...
Дневен хороскоп за 27.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят е
Коментари Харесай

Една зодия среща любов днес, но по сметка

 Дневен хороскоп за 27.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е неподходящ за вас. Не се опитвайте да блеснете с подготвеност и знания при липса на познания, а приемете мнението на близките, с цел да не предизвикате експанзия в деловите си сътрудници и да не се злепоставите. Срещите и диалозите са потребни. Не ги отлагайте, в случай че са уговорени авансово. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви подбуден към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелателен от вас сътрудник ви депресират.

ТЕЛЕЦ

Сложете в ред документите на компанията си. Добра вест и преференциално предложение ще ви донесат доходи. Имате късмет за непредвиден триумф и удобно разрешаване на персонални проблеми. Деловите диалози са сполучливи. Предложенията за приходи са примамливи, само че ги обмислете добре. В диалозите с обичаните ви хора не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и си доставете незабравими полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте обезпокоени, само че ще се визиите ослепително в следващата си изява на работното място. Предстои ви сполучлив ден, обвързван с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без съмнение се заемете с новите си задания. Справяте се без старания, само че ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от нормалното. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РАК

Проведете диалог с финансист, който да ви даде насоки за персоналната ви непоклатимост. Очаквайте предложение за спомагателна работа по впечатляващ план, който е добре да приемете. На работното място със успокоение сте в положение да отхвърлите доста работа, само че не трябва да се преуморявате. В персоналният живот може да настъпи изстудяване на възприятията,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

ЛЪВ

Днес сте изпълнени с сила, само че не работете прекомерно интензивно. И без това ви липсва предпочитание за работа, а и с сдържаност ще избегнете грешките. В положение сте сами да си създадете проблеми, изключително в персоналния живот. Възможни са неточности, в случай че работите в областта на науката и вършиме проучвания. Бъдете виновни. Ревността ви е надхвърлила разрешените граници и ви пречи да прецените вярно възприятията си. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ДЕВА

Ще се издигнете на значима професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, в случай че деянията такт и самообладание. Не бъдете прибързани. Няма да съумеете да разрешите елементарно проблеми свързани с финансите. Не търсете удостоверение на правилността в своите дейности. Влюбени сте, само че и неуверени в възприятията си. Отново рискувате да изневерите, единствено с цел да изпитате силата им, само че ще си навредите. Ако изневярата се състои единствено в обяд или вечеря, не е съдбовно, само че не си позволявайте полов контакт.

ВЕЗНИ

Колкото и да ви желае да си кажете мнението, бъдете тактични, безмълвни и виновни във връзка с служебните си задания. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Не се опитвайте да решавате противоречивите връзки сами, без да сте съветвали с юриста си. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието за полови наслаждения с различен сътрудник е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

СКОРПИОН

Радвате се на триумф на работното място, постигате задачите си, завършвате служебните си задания и будите възхитата на вашите сътрудници. В материално отношение не очаквайте промени. При нужда проведете настоятелен диалог, който е сполучлив. Вечерта са вероятни проблеми с непосредствен човек. В интимните връзки се радвате на приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

СТРЕЛЕЦ

Ще се появят неочаквани трудности, подбудени от странични фактори, които не би трябвало да ви тормозят. Имате опция да се справите с всичко. Работете търпеливо и задълбочени в отговорностите.  Не разчитайте на помощ в профил и не се включвайте в спорове. Сами ще се справите по-бързо. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние поради опитите на неприятели да блокират персоналния ви живот. Не пропускайте да докажете на обичаните си хора, че половият ви живот с тях е наслаждение за вас. 

КОЗИРОГ

Днес сте в преференциална позиция, която би трябвало да употребявате, по тази причина се пробвайте да не пилеете деня си в ненужни диалози. Промените са във ваша изгода, без значение, че не малко завистници към вас се пробват да ви попречат да ги предприемете. Звездите ви поддържат в желанието да постигнете задачите си. Денят е удобен за вас, скъпи дами. Съдбата им дава обещание нови сантиментални запознанства. Опитайте се да изгладите връзките си с обичаните си хора, изключително в случай че нощес сте получили отвод за полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте информация за финансови приходи. Денят е подобаващ за взимане на значими решения. Смело се захванете със служебните си задания и триумфът няма да закъснее. Ще проведете полемики и задълбочени диалози. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник. Помислете си дали това е мечтаното от вас благополучие. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанието им в леглото.

РИБИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в съгласие с вашите сътрудници. Вечерта предлага опция за стабилизиране на деловите и персоналните връзки. Ако сте инатливи и заядливи сте в положение да съсипете настроението на сътрудниците си и да неуспехите деня си. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това е още един мотив за препирня. По-добре не ги пропускайте.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР