Дневен хороскоп за 26.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВнимавайте настроението

...
Дневен хороскоп за 26.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВнимавайте настроението
Коментари Харесай

Съдбата закриля една зодия днес

Дневен хороскоп за 26.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Внимавайте настроението ви да не се трансформира в причина за финансови загуби. Ако не ги избегнете се сърдете на себе си за загубата на доверие във вашите настоятелен сътрудници. Напрегнати, нападателни, прочувствени и раздразнителни сте макар че сте удовлетворени от постигнатото през миналите дни. Не се изненадвайте, в случай че отношението на околните ви се е трансформирало. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети, макар че сте дами и би трябвало да се грижите и за фамилията. Вечерта подгответе сантиментална вечеря и се усамотете с обичания. Отдайте се на възприятията си и на полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Помислете дали да се натоварите с непостижими задания, които може да блокират опцията ви за професионални триумфи в почивния ден. Обсебени сте от предпочитание да блеснете и да впечатлите сътрудниците, само че през днешния ден е деня.  Започнете незабавно, без бавене, осъществяването на директните си служебни задания. В персоналният живот постигате успокоение, скъпи дами, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подобаващ сътрудник, обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си. 

БЛИЗНАЦИ

Заредете се с нови сили и разширете познанията си. Не си позволявайте припряност, в случай че желаете да завършите започнатите служебни задания. Спестете си рецензията към старите си сътрудници, с която сте се подготвили да впечатлите новопостъпилите  за образование при срещата ви през днешния ден. Няма да спечелите тяхното почитание. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си и са ви засегнали, а вашето женско его е засегнато. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни диалози, вечеря и полови удоволствия.

РАК

В този ден триумфът е с вас и в начинанията, които сте възнамерявали. Възползвайте се без съмнение от опцията да спечелите пари. Денят е неподходящ за командировки. По-добре е да не пътувате. Информация, която ще получите ще ви принуди да преосмислите дейностите си и да измененията методът си на работа. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи, макар че знаят каква е повода - отишли сте да пазарувате. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави наслаждение, по тази причина по-добре се откажете от интимните мигове. 

ЛЪВ

Очаквайте доходи, които идват в точния момент преди края на месеца. Ще блестите блестящо в светлината на следващите си триумфи. Защитете без съмнение ползите си, само че не забравяйте, че сте към момента не  сте поднесли опрощение за вашето непростимо държание, с което сте ги обидили и част от тях отхвърлят да беседват с вас. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради ваша страна любовна случки, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или съкровен сътрудник ще ви донесат единствено разочарования и полово незадоволство. 

ДЕВА

Бъдете уверени във опциите си и в професионалните си качества. Ще се справите дори и с неприятните задания, които ненадейно се постанова да приемете. Справяте се чудесно със служебните си отговорности. Деловите диалози са сполучливи, макар терзанието, което ви е обзело от сутринта. Изпълнени сте с готовност да наложите мнението си непременно, без да се съобразите с желанието на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на колегата си и от потребния и зареждащ ви със сили секс. 

ВЕЗНИ

Не е изключено в живота ви да се появят авторитетни хора, които ще ви предложат поддръжката си, а вие преценете дали ще я приемете. Установяването на нови настоятелен познанства, измежду които и хора, подготвени да ви оказват помощ,  ви отваря пътя за премисляните инициативи. Осъществете проектите си за деня и проведете срещите си. Споделете с околните вашето свободно време вечерта, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание. По-добре е да сте откровени с колегата си. 

СКОРПИОН

Бизнесмените да се откажат от увещанията за съдружничество, което ще им наруши финансовата непоклатимост. Съдбата ви закриля, само че не ви защищава от недомислени действия. Постарайте се да мислите и да действате с разсъдъка си. Блокирайте авантюристичната си настройка, с цел да не се неуспехите. Няма причина да не отидете на вечеря с обичания, в случай че сте си я дали обещание авансово, тъй като яда му може да ви пристигна допълнително в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия, с цел да избегнете ревнивост и гневни прояви, в случай че някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

СТРЕЛЕЦ 

Стабилизирайте деловите си връзки. Проведете неотложните служебни диалози и срещи. Постигнете следващата финансова непоклатимост посредством дейна работа. Чрез тях имате опция да подготвите контракти с банковите институции, в случай че се постанова да финансирате нови планове. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора, благи дами. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред заплахата колегата ви да седне на чашка с сътрудници или другари. 

КОЗИРОГ

Неочаквана препирня на работното място ще отнеме част от времето ви сутринта. Вместо да работите, ще изяснявате повода, която за следващ път е прозаична и точно заради това сложна за откриване. Финансови приходи са породили злоба в сътрудниците ви. Не давайте заеми, единствено тъй като се надявате да намалите напрежението. Вечерта възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици, в случай че сте се изпокарали поради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени. 

ВОДОЛЕЙ

Срещате компликации при договаряне за идно сключване на договорка, само че повода не е единствено във вас, а в хората, с които водите диалозите и които са неуверени. Странични занимания, подбудени от претенции на ваши сътрудници, блокират опцията ви да приключите със дилемите си в границите на работния ден. Нерешени проблеми в фамилията ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате извънредно и уверено. За следващ път изпадате в несъгласие с мнението на околните си. Вечерта докажете, че сте подготвени на помирение и възприятията към брачния сътрудник не са се трансформирали. 

РИБИ

Съдбата ви закриля, само че не ви разрешава да сте прибързани и устремени към недомислени инициативи, даже и в случай че са доходни. Чувствате се бодри и изпълнени с готовност за дейна работа. Успехът може да се отклони от пътя ви, в случай че прекалите със самоувереността си. Бъдете деликатни и задълбочени в служебните си отговорности. За да се справите с проблемите в фамилията е добре да си наложите успокоение, скъпи дами. Вечерта продължете диалозите вкъщи. Сексът въобще не е приоритет на интимния ви сътрудник и довечера. Не изневерявайте, даже и да сте обзети от предпочитание за отплата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР