Днешният Умами има малко общо с ресторанта в японската къщичка

...
Днешният Умами има малко общо с ресторанта в японската къщичка
Коментари Харесай

ДА! Умами сред цъфтящите вишни в градината на Маринела: нещо японско и в декора, и в чинията

Днешният Умами има малко общо с ресторанта в японската къщурка посред японската градина на Японския хотел в София. Старият беше разграничен с паравани, сядаше се и масите бяха в стила на изтоната империя –от рогозките до дървото, менюто също беше доста класическо.

В своята нова версия в центъра на японската градина на хотел Маринела, ресторантът е доста по-фюжън. С много повече място за маси и столове, поради огромния интерес на искащите да хапнат там – дотолкото, че резервацията за петък или за събота вечер би трябвало да я извършите още в понеделник, най-късно във вторник, с цел да сте сигурни. Сред специфичните феекти означаваме пауните, които се разхождат под цъфналите сега извънредно красиви вишни, лебедите, които плават царствено във водите на декоративното езерце, и не по този начин царствените, само че също красиви патици край тях.
Заради дизайна си взехме фюжън комбо, а поради птиците в градината – патешко магре – и двете сносно приготвени, опитахме и рамена.

Впетчатленията от кухнята са положителни, въпреки европеизацията да е отчетлива и избрана. Обслужването също е на равнище, като изключим подканването на резервиралите и задаването на ненужни въпроси към тях преди идването им – дали не и за да се откажат в интерес на закъснели клиенти от местата си.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР