Днешният петък - 07.07.2023 се смята не само за огледална

...
Днешният петък - 07.07.2023 се смята не само за огледална
Коментари Харесай

Трите 7-ци в огледалната дата 7.7.2023 правят деня щастлив

Днешният петък - 07.07.2023 се счита освен за огледална дата, само че и за благополучен ден, зараден с особена сила и символика. Датата съдържа три 7-ци, а 7 се счита за божествено число, което носи шанс и води до духовно филтриране. Огледалните дати плюс наличието на 7-ци в тях дават благоприятни условия за размисъл, саморефлексия и личностно израстване. 7 символизира естетика и баланс, които могат да ни оказват помощ да се оправим с компликациите и да вземем значими решения.

На този ден можем да усетим въздействието на позитивните сили, които предизвикват развиването на взаимоотношенията и връзката.

Нумерологичният разбор също поддържа тази концепция, като демонстрира, че цифрата 7 е цифрата на духовното развиване и мъдрост. Това е време за интроспекция, размисъл и търсене на бездънен смисъл в живота.

Също по този начин 07.07.2023 година е повратна точка за тези, които се стремят към себереализация и триумф. Тази дата може да се трансформира в насочна точка за започване на нови планове или смяна на настоящата житейска обстановка.



7 е мощно магическо число. Юли е седмият месец от годината, а 7-цата е мощно магическо число, извънредно мощен дигитален код. Затова и огледалната дата 07.07.2023 се отличава с невероятна енергийна мощност, настояват нумеролози и астролози.

Още от антични времена хората са вярвали в тайнствената и магическа мощ на числата. Статистиката регистрира, че седем е най-популярното число в света.

Причината за специфичното отношение към цифрата 7 надали в миналото ще бъде разгадана, само че 7 се счита за едно от най-мощните вълшебен цифри.

7 са континентите на Земята. 7 са нотите, които сформират цялата международна музика. Седемте цвята на дъгата се прибавят към бялото, цветът на чистотата и съвършенството. Седем са смъртните грехове, само че седем са и чудесата на света.



Седемте чакри са човешките енергийни центрове. В таблицата на Питагор седем е ангелско число, което има мощна отбрана.

Смята се, че човешкото тяло се обновява и възвръща на всеки 7 години.

В религиите цифрата 7 също е главен детайл. В християнството Бог е представян като седмия от шестте лъча на Сътворението. Според Светото писание седем е съвършеното число. То управлява времето и пространството и е добър знак в връзките в фамилията. В Библията цифрата седем се загатва 770 пъти.

В будизма седем е цифрата на възхода, счита се, че Буда е изкачил този брой стълби при раждането си. В Египет седем е знак на безконечния живот, цифрата на господ Озирис. В Древна Гърция седмицата е признакът на Аполон. Красивият господ се родил в седмия ден на месеца, а неговата лира имала седем струни.

В ислямската традиция съществуват седем невести и седем земи, седем порти на парадайса и седем стъпала на пъкъла, седем пророци. В Китай цифрата 7 е считано за късметлийско, тъй като звучи сходно на китайските думи за „ възникване “ и „ живот “. Седем също по този начин е цифрата на Вселената и обгръща всичките висини.

Друг мотив за връзката ни с цифрата 7 е нашата непосредствена памет. Можем да запомним не повече от 7 неща и виждаме към 7 обекта с един взор.

В хазарта числото седем носи огромни облаги. Всеизвестната седмица спатия и трите седмици на ротативката са носители на огромни суми пари. В автомобилостроенето цифрата също има особена стойност. Компанията Aston Martin основава един неповторим състезателен автомобил с името Оne-77. Този план основава единствено 77 коли от тази серия, като всяка е единствена по рода си. 

Ако имате съкровено предпочитание, тогава в специфичния огледален ден можете да го извършите и тогава с огромна възможност то ще се сбъдне. Помнете, че то би трябвало да се отнася единствено за вас. Мислете за желанието по този начин, като че ли към този момент се е сбъднало.

Когато го формулирате, не използвайте частицата „ не “. Трябва да е едно утвърдително изречение, което звучи по този начин, като че ли към този момент имате това, което желаете. На огледалната дата 07.07.2023 в средата на годината е време да се отървете от отрицателните страсти и да се сбогувате с минали недоволства.

Внимателното внимание към всеки подробност, по-специално, предизвика податливост към рецензия. Не си позволявайте язвителни забележки по адрес на никого. И се научете учтиво, само че твърдо да отстоявате себе си пред тези, които подлагат на критика вас и вашите дейности.



За Дейвид Бекъм 7 също е щастливо число - той игра под номер 7 в Манчестър Юнайтед и в британския народен тим

Имайте поради, че нашите отрицателни вярвания, в това число страхове, са енергийно доста по-силни от позитивните. Така че през юли деликатно следете мислите си, не си позволявайте да се фокусирате върху отрицателното, с цел да не го привлечете в личната си орис.

И в случай че към този момент мислите да се обърнете с молба към висшите сили, с цялата си душа, с цялото си създание, вярвайте, че сте почтени за осъществяване на желанието и че те ще ви оказват помощ. Колебанието ще обезсили всичко или ще се обърне против вас.

Седмият месец от годината е и време на отмъщение съгласно заслугите, време за връщане на кармични задължения и приемане на кармични блага. Това е месецът на възмездието за грешките и злодеянията, осъществени през годината.

А положителното ще бъде възнаградено с положително. Сами преценете дали живеете вярно: юлските събития ще слагат пред вас огледало на кармата, в което ще видите дейностите си.

 

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР