Днешният лунен ден се отличава с висок енергиен заряд и

...
Днешният лунен ден се отличава с висок енергиен заряд и
Коментари Харесай

Днес е 23-ти лунен ден: насочете енергията си към разрешаване на проблеми, но запазете спокойствие

Днешният лунен ден се отличава с висок енергиен заряд и е изпълнен до краен лимит освен с интензивност, само че и експанзия.

Не си позволявайте през днешния ден да бъдете пасивни или да се отпуснете по течението, тъй като стремителният поток на силата може да ви смачка. Необходима е обаче интензивност във външния ви живот – вътрешно е по-добре е да запасите успокоение.

Енергийните потоци в 23-ти лунен ден са извънредно нестабилни. Затова съществува огромна възможност от грабежи и други неприятни обстановки. По тази причина се предлага да избягвате места, където има скупчване на доста хор а, да вземем за пример не трябва да посещавате игрища, нощни заведения и сходни места.

Създава се усещане, че на този ден сами сте отговорни за основаните кавги, спорове и кавги. Работата е в това, че аурата е подложена на доста мощно вибрационно влияние от страна на лунните енергийни потоци.

Тъй като у множеството хора енергийната конструкция не е приведена в естетика и не е тренирана, поражда резултат „ претоварване “ , т.е. енергийната обвивка не може да се оправи с мощното енергийно поле, предавано от Луната. Така човек търси излаз и го намира в разнообразни конфликтни обстановки.

Най-правилно е през днешния ден да насочите силата си за решение на сегашни проблеми, изключително тези, които изискват полагане на повече старания. Ако имате задания, които не успявате да помръднете от мъртвата им точка, в този момент силата на Луната оказва помощ да преодолеете даже и най-безнадеждното затруднение.

 луна Unsplash

Важното е да не изразходвате на вятъра силите, предоставени от Луната, за спорове и разногласия, а да ги насочите в вярната посока. В този ден е добре по-малко да говорите и повече да действате. Насочването на вниманието към клюки води до загуба на енергийната непоклатимост, а колкото повече говорите, толкоз по-голяма е вероятността да възникне скандал.
 image2_16x9.png Вирусите са тук, а подготвени ли сме за тях? На фокус
Тибетските астролози считат, че това е един от най-благоприятните интервали за начало на строителство и приемане на странична поддръжка. Ако в този ден се лишите от някаква движимост, постарайте се да възприемете този факт с наслада, тъй като вие се лишавате от това, което към този момент не ви е нужно, което затормозява развиването ви. Не си позволявайте да се паникьосате и разстроите, тъй като може да си докарате доста мъчителни обстановки. Ако сте изгубили нещо, това значи, че се е освободило място за друго и ново.

Днес е мощно неподходящ лунен ден за другарство измежду доста хора или за настоятелен диалози, само че удобен за дейности за отбрана на жилището, строителство и разчистване.

Необходимо е да се погрижите деликатно за здравето си през днешния ден , защото мощната вълна на противоположни една на друга сили може да провокира обостряне на хроничните болести или да докара до разнообразни травматични обстановки, както и да отслаби имунитета и устойчивостта на заболявания.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР