Днес заместник-министър Емил Ганчев при посещението си в ОДМВР –

...
Днес заместник-министър Емил Ганчев при посещението си в ОДМВР –
Коментари Харесай

Зам. министърът на МВР връчи 5 пистолета „Валтер“ на изявени полицаи в Кюстендил

Днес заместник-министър Емил Ганчев при визитата си в ОДМВР – Кюстендил, връчи 5 револвера „ Валтер “ на чиновници и даде на дирекцията електропреносими револвери „ Тайзър “.



Той показа със чиновниците желанието на управлението на Министерство на вътрешните работи да превъорижи целия състав на полицията със модерно и качествено оръжие, с което да боравят при осъществяване на служебнтите им отговорности. Да са по -сигурни при реализирането на активността си и при самоотбрана.



Първите револвери бяха връчени от зам.министър Ганчев на чиновници, които от началото на тази година са съдействали със значими персонални старания при разкриването на съответни закононарушения. Това са криминалистите от ОДМВР Филип Христов и Филип Велев, автоконтрольорите от бранш „ Пътна полиция “ Красимир Дончев и Георги Соколов и началникът на група ОР в районно управление (на МВР) Дупница Кирил Дишов. Заместник-министър Ганчев акцентира, че използването на „ Тейзър “-ите ще е допустимо откакто чиновниците преминат образование, за нас са значими животът и здравето както на всеки чиновник, по този начин и животът и здравето на жителите и пожела дейно да се употребяват по предопределение и деликатно.



Директорът на ОДМВР ст. комисар Тодор Петров благодари за предоставените оръжия, изрази убеденост, че всеки от чиновниците на дирекцията е стимулиран в осъществяването на ежедневните си служебни отговорности и цени всяко техническо и оръжейно възобновяване, те го заслужават.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР