Днес Xiaomi обяви представянето на изцяло новата флагманска серия Xiaomi

...
Днес Xiaomi обяви представянето на изцяло новата флагманска серия Xiaomi
Коментари Харесай

Серията Xiaomi 12 предефинира флагман категорията

Днес Xiaomi разгласи представянето на напълно новата флагманска серия Xiaomi 12 за международните пазари, включваща три изключителни устройства: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.

Създадена да даде на потребителите по целия свят същинско видеографско студио и цялостна платформа за развлечение, серията Xiaomi 12 дава впечатляващи усъвършенствания в AI логаритъма на Xiaomi, мощен флагман процесор и изцяло усъвършенствано преживяване.

Заснемане на кинематографични фрагменти когато и да е

Серията Xiaomi 12 разрешава на потребителите да снимат фотоси със студийно качество, без значение от мотива и без значение от светлината или движещите се обекти. И трите телефона разполагат с професионален набор от тройни камери за гъвкаво снимане, огромна 50MP съществена широкоъгълна камера с благоприятни условия за записване на видео в 8K резолюция както при Xiaomi 12 Pro, по този начин и при Xiaomi 12.

Xiaomi 12 Pro се откроява със своята най-съвременна тройна 50MP камера, която разполага с ултра огромен главен датчик Sony IMX707. Той е кадърен да улавя огромни количества светлина и дава опция за разширени благоприятни условия за обрисуване с по-бързи скорости на фокусиране и нараснала акуратност на цветовете. Xiaomi 12 и Xiaomi 12X разполагат с 13MP ултраширокоъгълна камера дружно с 5MP телемакро камера, която снима всякаква среда от разнообразни гледни точки.

Освен впечатляващия хардуер, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 усъвършенстват също личните AI логаритми на Xiaomi. Тези нововъведения повече от всеки път улесняват потребителите да записват всеки миг по метода, по който желаят, даже при слаба светлина или движещи се обекти. Xiaomi ProFocus интелигентно разпознава и наблюдава обекти, предотвратявайки замъгляване или разфокусиране на фотоси на движещи се или замъглени обекти. Тези усъвършенствания включват благоприятни условия за автоматизирано фокусиране на очите и лицето. Ultra Night Video употребява личните логаритми на Xiaomi за запис на видео даже при извънредно слаба светлина, което значи, че мрачните фотоси ще са по-ясни от всеки път.

Наличен и при трите устройства, One-click AI Cinema предлага голям брой креативен варианти за редактиране на видео като Parallel World, Freeze Frame Video, и Magic Zoom режими.

Флагман процесор , невиждана продуктивност и енергийна успеваемост

Водещият опит изисква флагман продуктивност. Серията Xiaomi 12 разполага с усъвършенствани мобилни платформи Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 разполагат с процесор Snapdragon® 8 Gen 1 – най-модерната мобилна платформа на Qualcomm. Създаден по 4nm технология, този процесор покачва опциите за графично обрисуване на GPU с 30% и енергийната успеваемост с 25% спрямо предходното поколение1. Междувременно Xiaomi 12X се зарежда от водещия 5G процесор – Snapdragon® 870 – за безпроблемна ежедневна приложимост. И трите устройства се оферират с UFS 3.1 изключителна скорост на зареждане и транспорт на данни дружно с LPDDR5 RAM за скорости на паметта до 6400 Mbps.

За оптимално прекарване, серията Xiaomi 12 разполага с високоефективни охладителни системи, подсилени от доста огромна камера за изстудяване и голям брой пластове графит, с цел да предложи водеща дарба за изстудяване.

Цялостно усъвършенствано прекарване при развлечение

Серията Xiaomi 12 освен разрешава на потребителите да снимат всеки миг с изящни елементи, само че също по този начин и да преживеят всяка детайлност посредством извънредно преживяване при развлечение.

И трите устройства оферират цветно преживяване, с помощта на AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate и поддръжка на TrueColor. За още по-добро прекарване, екранът разполага с резистентен на надраскване екран Corning® Gorilla® Glass Victus® и поддържа Dolby Vision®, водеща технология за изображения в промишлеността, която кара вашето наличие да оживее с ярки цветове и елементи. Серията Xiaomi 12 поддържа и HDR 10+. Xiaomi 12 Pro е сертифициран от SGS Eye Care Display, който обезпечава дълготрайна грижа за здравето на очите на потребителите по време на дълготрайно потребление на телефона.

Междувременно Xiaomi 12 Pro предефинира водещия екран на равнище флагман с необикновено безпрепятствено гледане, както и при приплъзване и скролване. Високоефективният 6,73-инчов WQHD+ екран на устройството употребява AdaptiveSync Pro за интелигентно контролиране на динамичния LTPO екран сред 1Hz и 120Hz според от наличието.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12X доставят най-цветния досега екран за смарт телефон Xiaomi с повече от 68 милиарда цвята на 6,28-инчови Full HD+ екрани. И двата модела разполагат с 120Hz AdaptiveSync за впечатляваща висока разграничителна дарба и екран без вибриране, който предава ясно всеки подробност.

За да има изцяло кино преживяване, би трябвало да има и професионално аудио. Серията Xiaomi 12 разполага със тон SOUND BY Harmon Kardon и основава завладяващо аудио преживяване, захранвано от Dolby Atmos®, доставяйки тримерен тон с богати елементи, изясненост и натурализъм във всяко отношение по време на развлечение. Четворните високоговорители на Xiaomi 12 Pro, които разполагат с два спийкъра за високи и два спийкъра за ниски честоти – дават ясни елементи и покриват изумителен диапазон от тон. Xiaomi 12 и Xiaomi 12X доставят уравновесен стерео тон, съвършен за потапящи игри или видео.

За да усъвършенства в допълнение преживяването на потребителите, Xiaomi 12 Series идва с MIUI 13, стартиран в международен мащаб по-рано тази година. Актуализацията включва по-бързо предпазване, по-висока успеваемост на фоновия развой, по-интелигентна обработка и по-дълъг живот на батерията. Новите функционалности в усъвършенстваното преживяване включват Liquid Storage, Atomized Memory, Focused Algorithms и Smart Balance.

Зареждане от последващо потомство

За да подсигуряват, че серията Xiaomi 12 дава професионално кинематографично и развлекателно преживяване през целия ден, устройствата обезпечават скорост на зареждане на последващо равнище и сигурност.

Xiaomi 12 Pro разполага с необикновено бързо зареждане 120W Xiaomi HyperCharge. С батерия от 4600mAh, изцяло заредена единствено за 18 минути благодарение на режим Boost, Xiaomi 12 Pro дава благоприятни условия за зареждане от последващо потомство, които дават отговор на условията на потребителите2.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12X разполагат с 4500mAh акумулатори в корпусите си. И двете устройства поддържат 67W кабелно турбо зареждане за бързо включване. Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 също поддържат 50W безкабелно зареждане и 10W назад зареждане.

Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 употребяват Xiaomi AdaptiveCharge, образован логаритъм за зареждане, който се учи и се приспособява към навиците за зареждане, което удължава живота на батерията.

Флагман благоприятни условия, съчетани в емблематичен дизайн

Тези портативни кинематографски мобилни студия с джобен размер пасват комфортно в дланта на ръката ви с помощта на емблематичния и насочен към потребителя дизайн на серията Xiaomi 12. По-тънките акумулатори с огромен потенциал и по-тесния борд икономисват скъпо място в устройството. 6,73-инчовият екран на Xiaomi 12 Pro е затворен в елегантна рамка с изтънчени 3D линии. Междувременно 6,28-инчовият екран на Xiaomi 12 и Xiaomi 12X е с ширина единствено 69,9 мм и е емфатичен от плавни извивки за съвършено прилягане3. И трите устройства се оферират в цветовете Gray, Purple и Blue.

YouTube Premium без възнаграждение

Потребителите на серията Xiaomi 12 Series ще получат до три месеца YouTube Premium без възнаграждение - стъпка, която да даде на потребителите достъп до най-хубавото наличие без реклами и офлайн, където е налично4. Предимствата включват абонамент за YouTube Music Premium, където потребителите могат да получат безграничен достъп без реклами до повече от 80 милиона публични песни плюс осъществявания онлайн, кавъри и ремикси.

Наличности

· Xiaomi 12 Pro ще е разполагаем в два разновидността, 8GB+256GB, 12GB+256GB и ще се предлага на цени, започващи от 999 щатски $.

· Xiaomi 12 ще е разполагаем в три разновидността, 8GB+128GB, 8GB+256GB, 12GB+256GB и ще се предлага на цени, започващи от 749 щатски $.

· Xiaomi 12X ще е разполагаем в два разновидността, 8GB+128GB, 8GB+256GB и ще се предлага на цени, започващи от 649 щатски $.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР