Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Вятърът от изток-югоизток

...
Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Вятърът от изток-югоизток
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 5 август

Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Вятърът от изток-югоизток ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 34° и 39°, по-ниски по Черноморието, в София към 34°. Привечер, под въздействие на идващ от запад леден атмосферен фронт, над Западна България въздушната маса ще се стабилизира. Ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и през нощта против неделя в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии. Ще има и градушки. Вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там ще има ниска облачност или понижена видимост. Ще духа сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините денем ще бъде слънчево и топло. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 30°, на 2000 метра - към 22°. През нощта против неделя в началото в масивите от Западна, е след среднощ и в Централна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР