Днес Volvo разпространи първите официални снимки, информация и видео на

...
Днес Volvo разпространи първите официални снимки, информация и видео на
Коментари Харесай

Това е новото електрическо Volvo EM90

Днес Volvo популяризира първите публични фотоси, информация и видео на напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение- първокласният многофункционален (MPV) модел EM90.

Както към този момент оповестиха от Volvo, EM90 ще бъде стартирано първо на китайския авто пазар, като съществени аргументи за това от марката показват обстоятелствата, че това е най-големият пазар за коли в международен мащаб и че търсенето на напълно електрически и най-много електрически модели, е извънредно мощно.

" С EM90 ние пренасяме наследството и водачеството на Volvo Cars в сигурността във вълнуващия нов електрически MPV сегмент ", разяснява Джим Роуан, изпълнителен шеф на компанията. " Той ни разрешава да се докоснем до ново търсене на пазара, което не сме изследвали до момента, и уголемява привлекателността на марката Volvo за повече хора ".



Според анонса на Volvo, EM90 ще предложи свободен пробег от до 738 километра (според китайския стандарт CLTC), като за задачата ще се разчита на интегриран батериен модул с потенциал от 116 kW. При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, той ще може да бъде презареден от 10% до 80% за под 30 минути.

Електрическият мотор на Volvo EM90 е с мощ от 200 kW или 272 конски сили и дава обещание опция за ускоряване на модела от 0 до 100 км/ч за 8.3 секунди.

От Volvo споделят, че EM90 е създаден, с цел да " икономисва време и понижава напрежението ", " за наслада и успокоение ", " за качеството на живота " и да не " основава място просто за повече неща, а място за живот ".

" Когато разработвахме EM90, ние се фокусирахме върху основаването на пространство с персонален комфорт и преживяване, което натъртва на пътуването със жанр и грациозност ", разяснява Софи Ли, шеф на подразделението Дизайн на Design Studio Шанхай. " При основаването на интериора на EM90 ние се фокусирахме върху автомобил, който се вписва чудесно както по време на пътуването към работното място, по този начин и при фамилни пътувания ".



От Volvo подчертават върху това, че EM90 е автомобилът с най-гъвкав и модулен интериор в цялата история на марката, като в оборудването му ще могат да бъдат открити и първокласни решения под формата на специфични панорамен стъклен таван и система за косвено осветяване, първокласни материали, включително и сертифицирани дървени приложения, скандинавски дизайн решения, специфични zero-gravity лични седалки на втория ред, които са оборудвани с масажна функционалност, вентилация и интегрирани таблети и чашкодържачи, и други.



Купето на модела е построено към здрава предпазна структура, част от която е направена от боронова стомана за още по-добро усвояване на ударната сила.

От Volvo споделят още, че интериорът на EM90 е обезопасен посредством стратегическо ситуирани защитни въздушни възглавници, а видимостта е усъвършенствана посредством специфичното оформление на структурата на А-колоната.



В оборудването на EM90 ще бъдат включени огромен набор системи за повишение на дейната сигурност, включително HD камери, камери с покритие на 360 градуса към транспортното средство, радар, ултразвукови датчици и други.

Всеки един от представителите на Volvo EM90 ще бъде оборудван и с неповторима за промишлеността филтрираща система на постъпващия в купето въздух, която подсигурява, че лидерът и неговите спътници постоянно ще дишат подобен, който е по-чист от този отвън интериора.

Многофункционалният електрически модел на Volvo ще разполага също по този начин със специфична аудио система на експерта в областта- Bowers & Wilkins, в която са интегрирани общо 21 колони, включително и в подглавниците на предните седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР