Днес VIVACOM стартира своята 5G мрежа. За пръв път в

...
Днес VIVACOM стартира своята 5G мрежа. За пръв път в
Коментари Харесай

Първи оператор пусна 5G мрежа у нас

Днес VIVACOM започва своята 5G мрежа. За пръв път в България 5G мрежа е налична за клиенти като това става еднoвременно във всички 27 регионални центъра на страната. Всеки клиент на VIVACOM със съвместимо 5G устройство може да го тества изцяло гратис до края на годината.

Телекомът подарява на съществуващи и нови клиенти на мобилни услуги с 5G устройство по 30 000 МВ месечно интернет трафик на оптималната скорост, в допълнение към сегашния им тарифен проект, с цел да могат потребителите сами да се уверят в преимуществата на 5G.

Това е първият стадий от въвеждането на новата технология, при който е обезпечено покритие в централните градски елементи на всичките регионални центрове, посредством взаимна работа на една периодичност на 4G и 5G.

Той е осъществен посредством метода за динамичното шерване на спектъра (DSS). С въвеждането му VIVACOM се подрежда до водещи телеком оператори като Swisscom, Play, Vodafone, Verizon и AT&T, създали тази стъпка.

Мрежата от пето потомство обезпечава по-високи скорости, по-ниско времезакъснение и по-голям брой по едно и също време свързани устройства.

Потребителите могат да се възползват от прекачване на данни с нищожно закъснение, което е значимо изискване за развиване на сфери като телемедицината, цифровото обучение, гейминг промишлеността, автоматизираното произвеждане и други.

Бблагодарение на по-високия потенциал на мрежата от пето потомство, клиентите получават по-надеждна връзка, изключително тук-там с доста хора
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР