Днес във Фейсбук Любомир Карадимов ни изпрати свой коментар.Той идва

...
Днес във Фейсбук Любомир Карадимов ни изпрати свой коментар.Той идва
Коментари Харесай

КАК ХРАНИМ ДЕЦАТА СИ? Трябва ли да стане най лошото , за да изразим гражданската си позиция и да спрем нехайството на държавата?!

Днес във Facebook Любомир Карадимов ни изпрати собствен коментар.Той идва във връзка следващото безхаберие на управниците на българската страна. Вижте какво ни написа той!

* публикуваме без редакторска интервенция

Здравейте Родители, Да се показва Казвам се Любомир Карадимов 43г. и се занимавам с детско и здравословно хранене от 2001 год., първо като чиновник в детска кухня, а от 2009 като притежател в сходен кетерин. През 2015 с чрез документална машинация съм отхвърлен от компанията, в която притежавах 50% дял.

След този тежък случай за мен, напущам страната със фамилията си и се откривам в Германия. На тематиката и мотива за това послание На територията на София има три кухни,които си разрешават да НЕ СПАЗВАТ законите и практиките за детско хранене, а те са ЯН БИБИЯН, ХЕР БЕБЕ и ВЪЛШЕБНИК. В какво се свързва нарушаването Въпросните притежатели на тези компаний за облагодетелстване и увеличение на облагите си, си разрешават да оферират храна на клиентите си от предходния ден, което опонира на разпоредба 6 на Министерски съвет от 2011г.

Внимание, приказваме с изключение на за здравословно и безопастно хранене на децата ни!!!!!! Трябва ли да стане най неприятното, с цел да изразим гражданската си позиция и да спрем това. За да не бъда необоснован ще копирам, част от Наредба 6 на Министерски съвет от 2011 НАРЕДБА 6 от 10.08.2011 година за здравословно хранене на децата.....

Чл. 7. Не се позволява потреблението и предлагането на храна, приготвена и останала от предходния ден Ако желаете още деца за България, в случай че желаете младите да останат да работят тук, в случай че милеете за България Трябва да спре това и да изразите своето мнение НЕЗАБАВНО.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР