Днес варненци и гостите на града могат отново да се

...
Днес варненци и гостите на града могат отново да се
Коментари Харесай

Призовават варненци да се включат в мащабна акция пред Катедралата днес

Днес варненци и гостите на града могат още веднъж да се включат в следващата огромна акция по предаване на събрани пластмасови капачки за преработване и стотинки провежда благотворителната акция “Аз имам вяра и оказвам помощ ” Средствата ще бъдат употребявани за закупуване на втора детска кола за спешна помощ, в помощ на хиляди бебета, както и за здравна инсталация и съоръжение за отделението по Детска хирургия в МБАЛ “Св. Анна – Варна ”.
За реализирането на новите дела са нужни 500 000 лв., показват уредниците. От самодейността припомнят, че капачките би трябвало да бъдат предадени в торби, чували или кашони, само че не и в туби.
По време на събитието ще се събират и стотинки от 0,01лв, 0,02 лева, 0,05 лева, 0,10 лева, 0,20 лева, 0,50 лева, 1 лева и 2 лева, като те НЕ би трябвало да бъдат сортирани по номинална стойност и може да бъдат в обща торбичка, буркан или различен здрав съд.На площада ще има и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да подари и хартиени банкноти в помощ на самодейността. Акцията ще се организира на 30.09.2022г (Събота) до 14:00ч пред Катедралата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР