Днес в телевизионно интервю с кандидат-депутата на “Има такъв народ

...
Днес в телевизионно интервю с кандидат-депутата на “Има такъв народ
Коментари Харесай

ВОЙНА! Слави Трифонов вдигна мерника на Нова: Аз да не съм боксова круша за хора, които са слуги?!

Днес в телевизионно изявление с кандидат-депутата на “Има подобен народ ” Станислав Балабанов, публицисти на “Нова ” за следващ път демонстрираха двоен стандарт и политически пристрастия. Това написа в профила си във Facebook водачът на партията Слави Трифонов.
По думите му не може публицист, който води изявление, и то в миг на предизборна акция, да употребява израз като “патеричка ” по адрес на партия, която взе участие наедно с всички партии във въпросната предизборна акция.
„ Не може да употребява изрази, като този, че след изборите “краставичките към този момент са продадени ”. Въобще, от самото начало двамата водещи не задаваха въпроси, а правеха внушения “, прибавя той.
„ Аз съм безспорен бранител на свободата на словото и одобрявам, че Вие имате право да се държите по този начин. Аз пък имам право да не Ви виждам малкия екран и да не пущам повече хора, свързани с мен и с това, което върша, нито да Ви гостуват, нито да вземат участие във Ваши телевизионни излъчвания “, заканва се той.
Публикуваме цялостния текст на коментара му без редакторска интервенция:
Днес в телевизионно изявление с кандидат-депутата на “Има подобен народ ” Станислав Балабанов, публицисти на “Нова ” за следващ път демонстрираха двоен стандарт и политически пристрастия.
Не може публицист, който води изявление, и то в миг на предизборна акция, да употребява израз като “патеричка ” по адрес на партия, която взе участие наедно с всички партии във въпросната предизборна акция.
Не може да употребява изрази, като този, че след изборите “краставичките към този момент са продадени ”.
Въобще, от самото начало двамата водещи не задаваха въпроси, а правеха внушения. Внушения, които не смеят да вършат против представители на други политически партии. А мотиви – доста. Например, купувани ли са депутати.
Я, че аз да не съм боксова круша за хора, които се мислят за публицисти. А в действителност са прислужници.
Ако въпросните така наречен “журналисти ” имат политически пристрастия, могат да ги изразят на 2 април пред изборните урни.
А не в предизборни изявленията, които водят.
Провокиран от цялата тази история, взех решение и изпратих писмо до основния шеф на “Нова ”. Прилагам писмото:
Госпожо Здравкова,
Сутринта държанието на Виктор Николаев беше преднамерено и това не е единствено негово отношение, а и на други Ваши чиновници, бих споделил на всички. Явно има двоен стандарт към хората, които каните. Свързани ли са с мен, отношението е очевидно отрицателно, преднамерено и демонстрира користолюбие.
Аз съм безспорен бранител на свободата на словото и одобрявам, че Вие имате право да се държите по този начин. Аз пък имам право да не Ви виждам малкия екран и да не пущам повече хора, свързани с мен и с това, което върша, нито да Ви гостуват, нито да вземат участие във Ваши телевизионни излъчвания.
Слави Трифонов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР