Днес в София показахме, че след 129 години Бузлуджа продължава

...
Днес в София показахме, че след 129 години Бузлуджа продължава
Коментари Харесай

Паргов:В София показахме-129 г. Бузлуджа е вдъхновение

Днес в София показахме, че след 129 години Бузлуджа продължава да въодушевява почитателите на лявата концепция. В непривична и необикновена конюнктура спазихме традицията и отбелязахме основаването на нашата партия. Това сподели ръководителят на софийската организация Калоян Паргов след националния митинг-протест на Българска социалистическа партия, който мина под мотото „ Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България “.

„ Не беше същински празник. Не единствено, тъй като бяхме надалеч от историческия връх, а и поради това, че не е време за празнуване. Пулсът на обществото отмерва справедливия протестен яд на хората против безцеремонното отношение на ръководещите към бедността, демократичните правила, държавността и Конституцията, към циничното им толериране на корупцията и злоупотребата с власт “, съобщи Паргов.

По думите му партията на Борисов  и „ Патриотите “ отхвърлят да чуят жителите. „ Смятат, че с политическата пародия, която ни оферират, могат да заблудят българите. Но хората желаят безспорна смяна и ще я отстояват до дъно. Единственото решение е предварителни избори “, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия - София.

„ Благодаря на всички социалисти от цялата страна, с които дружно показахме, че помним, следваме и отстояваме заветите на учредителите на нашата партия. Благодаря на хилядите софийски социалисти, които още веднъж бяха в първите редици на националния митинг-протест на Българска социалистическа партия. Благодаря на стотиците младежи, които внесоха доста страст и сила по време на шествието и пред трибуната против Министерски съвет “, изрази признателността си към участниците в събитието Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР