Днес в Национална футболна база Бояна“ се проведе традиционната среща

...
Днес в Национална футболна база Бояна“ се проведе традиционната среща
Коментари Харесай

БФС запозна клубовете с ключови аспекти от новата си стратегия за развитие на женския футбол

Днес в Национална футболна база „ Бояна “ се организира обичайна среща на представители на управлението на БФС и АФЛ с клубовете от системата на женския футбол сред двата полусезона. От страна на Българския футболен съюз участваха техническият шеф Георги Иванов, секретарят на Спортно-техническата комисия Неделчо Михайлов, мениджърът „ Стратегическо ръководство “ Андрей Петров, мениджърът на Лицензионната комисия Георги Лалев, ръководителят на ЗС Велико Търново Бончо Генчев и ръководителят на ЗС Пловдив Огнян Златков, а Аматьорската футболна лига бе показана от президента Румян Вълков и секретаря Тодор Праматаров. 

По време на семинара бяха дискутирани разнообразни оперативни въпроси в Държавното състезание за дами, а клубовете бяха осведомени с основни аспекти от новата тактика на БФС за развиване на женския и девическия футбол у нас. Засегната бе и тематиката за спомагателните лицензионни условия към професионалните елитни мъжки клубове, които от сезон 2023/2024 година наложително ще би трябвало да поддържат тимове и в женското направление или да подхващат начинания за развиване на женския или девическия футбол. 

Участниците във форума се сплотиха към мнението, че новите правила на УЕФА ще спомогнат за повишението на интереса и качеството на футбола при дамите. Бе показан и план на Правилник за национално клубно лицензиране за Държавното състезание за дами за сезон 2023/2024 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР