Днес участниците в управлението, начело с премиера Кирил Петков, отправиха

...
Днес участниците в управлението, начело с премиера Кирил Петков, отправиха
Коментари Харесай

Четворната коалиция днес: мафия, предатели, закани, записи

Днес участниците в ръководството, отпред с премиера Кирил Петков, насочиха допустимо най-тежки обвинявания един против различен. Най-меките избрания за досегашните си сътрудници един към различен бяха обвинявания във връзки с мафията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В късния следобяд водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов заяви, че е получил информация, че депутати от неговата партия ще изоставен парламентарната група и ще поддържат Кирил Петков и Асен Василев.

„ Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане “, съобщи Трифонов и добави: „ Само че измяната си е изменничество и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях “.

В 18.00 часа депутатите решили да изоставен партията на Трифонов, предвождани от министъра на спорта в оставка Радостин Василев дадоха изключителна конференция. На нея той упрекна Трифонов, че е изтеглил депутатите си, с цел да се откраднат средства. Според Радостин Василев Трифонов се държи като едноличен притежател и това му държание е довело до това, че Има Такъв Народ се е самоизчегъртела.

Василев съобщи, че се е изправил против мафията в спорта. „ Направих кръстоносен поход в последните 6 месеца против мафията в спорта и Слави Трифонов ме хвърли против тези хора, които той не желае да познава даже. Сега ще ни изкарат предатели, че сме купени, добави той.

Радостин Василев акцентира, че Има Такъв Народ е бизнес план, а не е парламентарен план. За да се откраднат едни средства от едни компании, Трифонов изтегли министри. РСМ е измислена причина употребена за мотив.

Василев показа сътрудниците си от Има Такъв Народ, които ще изоставен партията и парламентарната група. Това са проф. Николай Радулов, юрист Иво Атанасов, инж. Георги Георгиев, Деян Петков, общински координатор на Плевен, Светлин Стоянов, регионален координатор на Русе.

„ Продължаваме промяната “ също реагираха с конференция в постройката на Народното събрание, в която участваха министър председателят Кирил Петков и вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Благодаря за смелостта на хората Радостин Василев, министърът който се бореше с всичките си сили, с цел да пребори мафията в спорта. Въпреки че нямаше поддръжка от КПКОНПИ, поради нежеланието на Слави Трифонов да му оказват помощ, сподели министър председателят. „ България има късмет, мафията одеве загуби съдружния си сътрудник “, акцентира Петков.

В клетвата на депутатите не участва думата партия. Радвам се, че в българския парламент към този момент има хора, които работят по воля. Държавата не би трябвало да се ръководи от сценаристи, или от някогашни министър председатели в джипки и от почетни ръководители в сараи. Мафията загуби опцията да образува държавно управление, съобщи на собствен ред финансовият министър Асен Василев.

Министър-председателят добави, че хората, които са напуснали Има Такъв Народ са против модела на задкулисието, което са видели в своята партия. Това Народно събрание ще имаме болшинство от хора, които споделят „ Не на мафията “, заключи Петков.

„ ИТН “ обявиха, че с държанието си Радостин Петков и останалите, които са ги напуснали, са потвърдили, че са предатели, които приказват куп неистини.

Станислав Балабанов съобщи, че са подложени на напън от мутри. Мутрата Радостин Василев приказва измислици, посочи той.

Тошко Йорданов пусна запис на диалог сред депутатката Христина Иванова и Радостин Василев: „ Христина Иванова от Плевен не стои до Радостин Василев сега. Тя отказвайки да отиде там, мутрата Василев й се обажда и чуйте сами: „ Утре ще дойдат хора при тебе и ще си подадеш молбата, с цел да напуснеш Народното събрание. Щом не ни подкрепяш, значи си изменник, споделя Радостин Василев на Христина Иванова. Ти оставаш на никое място “, прибавя той.

По отношение на премиера Йорданов сподели: Петков е подобен, каквото е разбирането му за конституцията.

Станислав Балабанов съобщи, че страната е пред банкрут, а българската история е на ръба да бъде предадена. Предателството на българската история тежи без значение дали е написана на салфетка или е в документ с гриф строго секретно, акцентира той и предложения министър председателят да се яви на детектор на лъжата, с цел да стане ясно, че лъже за РСМ и всички да видят по какъв начин наподобява измяната на националните ползи, осъществено от него.

От своя страна Гроздан Караджов сподели: Промяната, вие сте мафията! /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР