Днес стартират продажбите на новия флагман и А1 има специално

...
Днес стартират продажбите на новия флагман и А1 има специално
Коментари Харесай

Huawei P60 Pro се предлага с до 200 лева отстъпка в А1

Днес започват продажбите на новия флагман и А1 има особено предложение за феновете на мобилната снимка. До 30 юни смарт телефонът може да се закупи в комплект с безжични слушалки ttec Mode и с до 200 лв. отстъпка с проект. Huawei P60 Pro е разполагаем в магазините на телекома и онлайн на A1.bg както в брой, по този начин и на изпращане.

Според авторитетната лаборатория DXOMark, флагманът на Huawei разполага с най-хубавата смарт телефон камера сега. P60 Pro има тройна камера, която се състои от 48MP Ultra Lightning датчик с оптична стабилизация и F1.4-4.0. Вторият датчик е 13МР ултраширокоъгълен с F2.2, а третият e 48MP телефото с F2.1 и оптична стабилизация. Камерите употребяват системата XMAGE и изкуствен интелект за възстановяване на качеството на изображенията. Селфи камерата е 13 MP. Благодарение на тези технологии, основаването на висококачествени фотоси може да бъде елементарно при доста слаба светлина и освен от огромно разстояние, само че и отблизо, предлагайки резултата на макро фотографията.
-->
Моделът идва с четворно закривен 6,67-инчов LTPO OLED екран със 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване за по-дълъг живот на батерията и необикновено моден дизайн с перлена текстура, като всяко устройство в цвета Rococo Pearl има неповторима шарка на гърба. Екранът е предпазен от Kunlun стъкло – свръхздрава технология с милиарди нано кристали, позволяващи сигурност и устойчивост при рухване. Въпреки впечатляващата си устойчивост, P60 Pro е тъничък единствено 8,3 мм, което го прави комфортен за носене и способства за неговата грациозност.

Друга впечатляваща характерност на смарт телефона е батерията с потенциал 4815 mAh, позволяваща бързо кабелно зареждане от 0 до 50% за 10 минути, както и 50 W безжично зареждане. Моделът употребява процесор Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM и 256 GB пространство за предпазване на информация.

Huawei P60 Pro идва в комплект със слушалки ttec Mode и се предлага в два цвята – мраморно бяло и черно. Цените на модела стартират от 56,99 лв. на месец или 1 129,99 лв. в брой с включена 200 лв. отстъпка при сключване на двугодишен контракт за мобилен проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР