Днес стартира пролетната обработка на тревните площи против кърлежи в

...
Днес стартира пролетната обработка на тревните площи против кърлежи в
Коментари Харесай

Стартира пролетната обработка против кърлежи в община Стара Загора

Днес започва пролетната обработка на тревните площи срещу кърлежи в община Стара Загора. Тя ще стартира в 20,00 часа с дезакаризация на площите, намиращи се в административно бюро „ Запад “. В 22,00 часа, през днешния ден, ще бъдат третирани и тревните площи на административно бюро „ Център “.

Утре, 28 април, от 20,00 часа ще се обработва региона на административно бюро „ Железник “. От 22,00 часа ще бъде осъществено напръскване при административно бюро „ Изток “.

Според авансово одобрения график - на 4 май, понеделник, ще се прави дезакаризация с начален час 18,00 часа на Гробищния парк. Час по-късно ще се извърши напръскване на тревните площи на територията на административно бюро „ Зора “.

В 20,00 часа ще започват дейностите при административно бюро „ Кольо Ганчев “, а в 21,00 часа ще се обработят и пространствата на административно бюро „ Лозенец “.

Ще бъдат обхванати паркове, площади, детски градини, кучешки площадки, игрища, зони за спортни и културни мероприятия и други Обработката ще се извърши с биоцида Сайръс 10 ЕВ.

На 7 май, четвъртък, в 9.00 часа ще стартира обработката на обществените и детски заведения. Според одобрения график, на 11 май ще започва дезакаризацията в селата на територията на община Стара Загора.

Обработката на тревните площи в града ще се случва по едно и също време от два екипа. Община Стара Загора си резервира правото на промени в графика при съществуване на несъответствуващи климатични условия..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР