Днес стана ясно поредното ограничение, на което ще са подложени

...
Днес стана ясно поредното ограничение, на което ще са подложени
Коментари Харесай

Руските потребители няма да могат да купуват приложения от Google

Днес стана ясно следващото ограничаване, на което ще са подложени всички консуматори в Русия, поради нахлуването на войски в Украйна. Гугъл е следващата компания, която лимитира наличието си на съветския пазар като стопира опцията за пазаруване на приложения или абонаменти, посредством Android магазина Гугъл Play.

Всички съществуващи абонаменти ще останат в действие, само че няма да могат да бъдат възобновени след приключване на платения интервал. Проблемите с платеното наличие ще се появят заради прекъсването на системите за заплащане.

" В близко бъдеще системата Гугъл Play за съветските консуматори ще бъде спряна ", обявиха от Гугъл. - По време на прекъсването няма да е допустимо да се купуват приложения, цифрови артикули или игри, нито да се правят заплащания за абонаменти. "

Според представители на Гугъл в публично изказване на уеб страницата на компанията потребителите към момента ще могат да изтеглят безвъзмездни приложения и да ги употребяват без ограничавания. Достъпът до към този момент закупени приложения и игри също остава неизменен.

Повече софтуерни вести може на намерите .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР