Днес стана ясно, че столичната полиция издирва 47-годишната жена Алена

...
Днес стана ясно, че столичната полиция издирва 47-годишната жена Алена
Коментари Харесай

Случаят с изчезналата жена от София се заплита

Днес стана ясно, че столичната полиция търси 47-годишната жена Алена Щерк. Жената е в неопределеност от през вчерашния ден. Сигналът, че я няма е подаден от фамилията ѝ. От Министерство на вътрешните работи търсят и някогашния другар на дамата, с който имат общ бизнес, заяви.



Часове наред продължи огледът на полицията в „ Бояна ”. 47-годишната Алена е забелязана за последно в четвъртък вечер  в центъра на София. Тя е имала бизнес с виновност, учител е по танци, а от скоро и IT експерт.

Снощи е подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за работил паник бутон, а дамата не си подвига телефона. Колата ѝ е в гаража и през днешния ден тя беше обследвана от полицията. Бившият другар на Алена също се търси.

Близкият ѝ другар Любомир Методиев е измежду първите, които пробват да се свържат с нея. „ Сигналът е бил подаден от нейните близки. Този паник бутон е задействан, откакто е тествано, че в жилището не е имало щурм. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам за какво ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет във връзка, или просто е бил разполагаем в жилището, в който е живяла. Може да е имала нещо поради, тъй като имаше известни проблеми с предходна връзка ”, изясни той.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна ”. „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана ”, добави още Методиев.

Полицаите разкрили автомобила на дамата в гаража. Часове наред продължи огледът му. Близките на Алена и съседите ѝ не пожелаха да разясняват.

Съседите на дамата в центъра на София, където до неотдавна живеела, нямат визия дали е имала проблеми. Казват, че неотдавна е почнала да работи в IT бранша, а от години е учител по танци.

Част от приятелите и околните ѝ през днешния ден са били разпитвани от полицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР