Днес следователи изземват документи от регионалното министерство, агенция „Пътна инфраструктура”,

...
Днес следователи изземват документи от регионалното министерство, агенция „Пътна инфраструктура”,
Коментари Харесай

Ето кои известни имена участват във Фондация „Трейс за хората“, част от „Трейс Груп Холд“ АД


Днес следователи изземват документи от районното министерство, организация „ Пътна инфраструктура”, организация „ Автомобилна администрация” и компания „ Трейс”, която е реализатор на ремонта на пътя. Разследващи и жандармерия влязоха към този момент в постройката на „ Трейс груп” в столичния квартал „ Лозенец “. Тази компания е отговаряла за ремонта на трасето, на което се случи тежката злополука с рейс край Своге. Следователите са изнесли документи на компанията.

Междувременно от компанията „ Трейс Груп Холд “ АД изпратиха известие до медиите, в което показват, че ще окажат цялостно съдействе на следствието и оповестиха, че на следващия ден ще дадат конференция.

Любопитен факт е, че с решение на Съвета на шефовете на „ Трейс Груп Холд” АД, на 2 юли 2014 г.е основана Фондация „ Трейс за хората”. Целта и е "да се обединят напъните на компаниите от групата в региона на обществената и корпоративната отговорност. " Фондацията е с публично потребна активност и нейни съществени цели са:

- развиване и одобряване на полезностите на човешката цивилизация посредством подкрепяне и продан в региона на културата, изкуството, науката, образованието и спорта;

- подкрепяне на културата, образованието, професионалното образование и креативно развиване на надарени деца и способни млади хора;

- реализиране на благотворителни инициативи;

- подкрепяне опазването, поддържането и популяризирането на културното и историческо завещание на българската нация;

„ Трейс за хората” се ръководи от Обществен съвет, в който членуват изявени публични персони – проф. Николай Михайлов, акад. Стефан Воденичаров, акад. Антон Дончев, Владислав Славов и Стефка Костадинова и Десислава Любенова.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР