Днес ще ви разкажем любопитната история на британска майка на

...
Днес ще ви разкажем любопитната история на британска майка на
Коментари Харесай

Тя издържа семейството си, продавайки използвани чорапогащници!

Днес ще ви разкажем любопитната история на английска майка на три деца, която останала без постоянни приходи около пандемията, а след последвалата инфлация, финансовото положение на фамилията станало още по-утежнено.

Тя обаче съумяла да открие опция за прехранване, освен това много доходоносна. Лизи Груумбридж продава своите чаропогащници, в размер XL за впечатляващата сума от 45 паунда за чифт в платформата за наличие за възрастни OnlyFans.

Лизи, която е висока 187 см споделя, че изкарва по 50,000 паунда, продавайки своите употребявани чорапогащници, а тази сума е съвсем двойна на това, което изкарва средностатистическият англичанин.

Груумбридж разкрива, че търсенето на нейните чорапогащници било толкоз огромна, че се постанова всяка седмица да посещава магазините, от които ги купува. Един от тях е Primark - верига магазини, известна със своите извънредно налични цени.

Профилът на Лизи носи името izzylonglegs и кореспондира с впечатляващата дължина на нейните крайници - 99 см.

“Забавлявам се и не ме интересува какво мислят другите. Тяхното мнение не заплаща сметките ми.” - споделя 27-годишната Лизи.

“Идеята ми пристигна, когато доста хора започнаха да ми пишат в TikTok. Там върша доста видеа, свързани с височината ми и на тях нося чорапогащници. Различни хора ме питаха дали могат да ги купят. Издържам се сама, по тази причина взех решение да опитам идеята” - добавя тя.

Наскоро Лизи даже се подложила на интервенция за увеличаване на бюста и се надява тя да ускори интереса към нейните чорапогащници още повече.

Младата жена признава, че не всеки път е елементарно да се грижи за три деца и да основава еротично наличие.

“И аз съм човек и от време на време имам прекалено много поръчки, има дни, в които имам персонални проблеми, само че платформите ми ме стимулират и ми дават самочувствие. Освен това демонстрирам на останалите, че можеш да се изправиш, даже и да паднеш. Показвам им, че можеш да реализираш фантазиите си и да поемаш опасности, тъй като живееш единствено един път и си заслужава” - разкрива още Лизи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР