Днес ще се състои тържествената церемония по случай дипломирането на

...
Днес ще се състои тържествената церемония по случай дипломирането на
Коментари Харесай

Тържествена церемония за дипломирането на Випуск 2022 от ВВУ "Никола Вапцаров" във Варна



Днес ще се състои тържествената гала по случай дипломирането на Випуск 2022 от Висшето военноморско учебно заведение " Никола Вапцаров " във Варна.

Завършват 20 курсанти от три специализации. По мотив празника на военноморските сили, контраадмирал Кирил Михайлов поздрави военнослужещите и цивилните чиновници.

Командирът на военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов сподели, че благодари на всички военнослужещи и цивилни чиновници във военноморските сили за тяхната безрезервност и положения труд в тази сложна и цялостна с провокации година и уточни:

" От началото на войната в Украйна те в действителност работят на извънредно високи обороти и напрежението за всички тях е голямо. Това си пролича и по натоварването и по множеството плавания и по непрекъсната подготвеност за реагиране при всевъзможни сигнали. Неща, които не са забележими от страни и наподобяват спокойни, само че напрежението и в действителност отдадеността на хората, които носят морската униформа са забележителни и аз желая да им благодаря за това. Да пожелая на всички, на първо място, да бъдат в чудесно здраве, с цел да могат да продължат да си извършват отговорностите. Техните фамилии, да са щастливи, горди от това, което вършат - тъй като техният труд в действителност е значим и мисля, че е оценен. Да им пожелая още един път здраве и триумфи!

По мотив празника на Военноморските сили и навършване на 143 години от основаването им,  президентът Румен Радев изпрати приветствен адрес, а служебният министър на защитата Димитър Стоянов награди през вчерашния ден военнослужещи и цивилни чиновници и съобщи:

" Мога напълно отговорно да заявя, че модернизацията във Военноморските сили продължава с цялостни темпове. Най-успешният план, който сега се осъществя е тъкмо многофункционалния патрулен транспортен съд. Всичко това се реализира с помощта на настойчивостта на вашето командване и, несъмнено, на всички вас ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР