Трябва да направим всичко възможно, за да може младите хора

...
Трябва да направим всичко възможно, за да може младите хора
Коментари Харесай

Ще се борим за развитието на висшето образование на територията на област Бургас, обяви Галя Василева

Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да може младежите да останат да учат, да работят и да се развиват тук, акцентира кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС

Галя Василева е народен зам.-председател на младежката конструкция на ГЕРБ. Тя е на трето място в листата във Втори МИР Бургас.

Василева бе един от работещите национални избраници в последните парламенти и неслучайно името й се спряга за изпълнителната власт, където инструментариумът за поддръжка за районните дела е много по-сериозен.

Основен фокус в акцията на Галя Василева е задълбочаването на връзката сред пазара на труда и висшето обучение.

" Младите хора би трябвало да имат поддръжка за своята реализация. Ние, ще се борим на територията на област Бургас да притеглим повече висши образователни заведения, с цел да може младежите да останат да учат, да работят и да се развиват на територията на Бургас ", сподели тя пред Флагман.бг.

" Друг мой, също главен приоритет е развиването на дребните обитаеми места. Нужна е засилена държавна поддръжка за да ги облагородим, да създадем благоприятни условия в тях и хората да останат и живеят в своите прелестни обитаеми места. За да спрем безвремието, с цел да можем да се развиваме, дано на 9 юни да подкрепим работещите хрумвания с бюлетина номер 22 ", прикани Галя Василева.

Вижте посланието от нашето видео:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР