Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

Изненади от времето. Къде ще вали?

Днес ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. След обяд на обособени места в планинските региони на Западна България ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток.

Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
-->
По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 22°-24°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд на обособени места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 - към 12°.

В петък ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в източните региони - североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, а минималните – най-вече сред 7° и 12°. В събота ще бъде най-вече слънчево. Сутринта ще е безшумно, а денем ще духа слаб северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят и минималните ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните сред 21° и 26°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР