Днес ще преобладава слънчево време с висока и средна облачност,

...
Днес ще преобладава слънчево време с висока и средна облачност,
Коментари Харесай

Свършва ли вече хубавото време?

Днес ще доминира слънчево време с висока и междинна облачност, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан, в Източна България – до мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 31°. Атмосферното налягане ще се намали и ще е към междинното за септември.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 25° и 28°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 14°.

В петък, с прекосяването на размит атмосферен фронт, ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали дъжд. Вятърът от изток-североизток до края на деня ще отслабне. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са под 30°. През почивните дни ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се намалят значително, оптималните в множеството места ще бъдат сред 20° и 25°. Ще се намалят и минималните температури. В събота повече облачност ще има над Западна България, съвсем без валежи; на изток през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. В неделя над източните региони ще има забележителна ниска облачност, без превалявания, на запад облачността ще намалее до слънчево.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР