Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Ще бъде слънчево и топло

Днес ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има в Западна България и на обособени места основно в планините там ще превали. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 25°.

В планините ще доминира слънчево време, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. По-значителни, краткотрайни нараствания на облачността ще има основно над масивите в Западна България и на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна нараствания на облачността ще има над южните региони, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала, в най-южните региони - 4 бала.

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца, денем едва ще се намали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР