Днес ще остане предимно облачно. Слаби превалявания от дъжд ще

...
Днес ще остане предимно облачно. Слаби превалявания от дъжд ще
Коментари Харесай

Не е за вярване какво време ни чака до края на седмицата

Днес ще остане най-вече облачно. Слаби валежи от дъжд ще има единствено на обособени места на юг. Дневните температури ще са от 4 до 9 градуса в множеството места.

През нощта ще бъде облачно, а слаби валежи ще има единствено по Южното Черноморие и Странджа. Температурите на следващия ден заран ще бъдат от 1 до 6-7 градуса, в югоизточните региони и по морето до към 8.
-->
Предимно облачно ще остане денем. В източните региони и в планините ще духа слаб вятър от юг-югоизток, а дневните температури ще бъдат малко по-високи от днешните, в по-голямата част от страната от 6 до 12 градуса. Слаби валежи от дъжд ще има тук-там в северозападните региони в края на деня.

Утре на континента на доста места ще бъде облачно, мъгливо и със слаби превалявания от дъжд. Както е всекидневно, малко по-топло ще бъде по Средиземноморието, а най-студено - на изток в Киев и Москва. У нас, на Балканите, температурите едва ще се покачват и ще бъдат към и единствено малко над нормалните за декември.

В нашата страна до края на седмицата времето от ден дневно ще се затопля, написа dir.bg.

В сряда температурите ще бъдат бе основна смяна, само че по-късно ще се появят и засилят ветрове от юг и югоизток и ще стартира покачване на температурите.

В четвъртък дневните стойности тук-там ще приближат 15 градуса. Най-високи ще бъдат те в източните и централните региони и по планините, а относително по-ниски ще остават в северозападните региони.

Облачността по-често ще бъде променлива до забележителна, а валежи ще има на обособени места в някои дни.

Още по-топло време ни чака в края на седмицата, когато на доста места на изток ще мерят стойности, близки  до 20 градуса.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР