Днес ще говорим защо мечтите ни не се сбъдват? Какво

...
Днес ще говорим защо мечтите ни не се сбъдват? Какво
Коментари Харесай

Защо не всички мечти се сбъдват?

Днес ще приказваме за какво фантазиите ни не се сбъдват? Какво им пречи? 

1. Една от аргументите е недоверието ни във опцията за тяхното осъществяване. И всичко на света се дава от религия. Ето за какво, като начало, просто би трябвало да вярвате, че Вселената постоянно е подготвена да отговори на нашите претенции и фантазии. Трябва да се осъзнаете като част от Вселената и да разберете, че имате право да поискате от нея всичко, което желаете. Тези претенции са креативна визуализация. И не си мислете, че не заслужавате нещо. Но не можете да диктувате условия. Вселената взема решение! И нейното решение, повярвайте ни, ще бъде най-хубавото за вас. Едно предпочитание може да се сбъдне за седмица, шест месеца, година или две, според от сложността на казуса. 
Десет хрумвания за 2022-ра, които да опитаме
Новата година към този момент е тук. А с нея идват 365 дни, в които да опитваме нови неща, да откриваме нови хрумвания и да опитаме да осъществим най-малко ед...
Прочети повече
2. Следващата причина, заради която фантазиите не се сбъдват, е бъркотията в мислите ни. В главите ни има подобен безпорядък от спорни, гневни, потискащи мисли, че е доста мъчно да ги подредим. И в случай че преди малко сте си показали едно нещо и пет минути по-късно мислите за противоположното със боязън, тогава по този метод разрушавате облика, който сте основали. 

3. Третата причина е, когато желанието ви не е същинско, не е откровено. Тоест ви се коства, че го желаете, само че в действителност това е стандарт на държание в обществото или някой ви го е въодушевил. Например, една жена знае, че би трябвало да сътвори семейство, да роди дете (както би трябвало да бъде в обществото), само че в действителност тя към момента не желае това. Но под натиска на стандартите тя пресъздава семейство, дете и...само утежнява обстановката, не я притегля, а я отблъсква. 

Скептиците ще възразят, че вярванията и фантазиите сами по себе си няма да подобрят здравето ви, няма да построите къща, няма да намерите добра работа. И ще бъдат прави: даже най-силните образни облици сами по себе си няма да победят вирус или зараза, няма да донесат принц или джип до къщата ви. Дори не можете да извадите рибата от езерото без изпитание. Само вие можете да извършите крачка към фантазията си!

Но по какъв начин да превърнете една фантазия в действителност? 
Как да бъдем сполучливи: 5-те правила на богатите хора
Няколко елементарни съвета от милионери по какъв начин да измененията живота си към по -добро. От въпроси като " Колко да печелите? ", " Как да станете усп...
Прочети повече
Всички типове езотерични учения оферират доста по-приятен метод за приемане на това, което желаете: просто би трябвало да създадете мисловна форма и непрекъснато да пресъздавате крайната цел, да си я визиите в доста елементи. Както се споделя, в случай че в действителност искаш - можеш да полетиш в космоса.

Това значи, че подобен способ е много ефикасен и всичко би било наред, само че за човек, който е тотално захласнат от фантазията си, нейното дълготрайно несъблюдение става причина за отчаяние и от време на време води до продължителна меланхолия и ниски условия към себе си и към личния си живот.

И може би най-важното, бъдете реалисти! Нереалистичните фантазии и желaния могат единствено да нарушат качеството ви на живот!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР