Днес ще е слънчево, след обяд с временни увеличения на

...
Днес ще е слънчево, след обяд с временни увеличения на
Коментари Харесай

Слънчево с малко облаци над Източна България

Днес ще е слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността над Източна България. Ще духа слаб, в югоизточната половина от страната сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 20°, на 2000 метра – към 12°.

През почивните дни и в понеделник ще доминира слънчево време с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността в неделя, само че вероятността за превалявания е дребна. В събота температурите ще са високи за средата на септември, оптималните най-вече сред 27° и 32°. В по-голямата част от страната, като се изключи югоизточните региони, вятърът краткотрайно ще се ориентира от север-северозапад, ще бъде най-вече сдържан. През нощта против неделя в Западна България вятърът ще отслабне, в котловините ще стихне, а в Източна още веднъж ще се обърне от североизток, с него за малко ще нахлуе студен въздух и в неделя дневните температури ще са по-ниски, в по-голямата част от страната - под 30°. В понеделник вятърът ще се ориентира от югоизток и денем още веднъж бързо ще се затопли, само че утринните температури ще са най-вече сред 9° и 14°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР