Днес ще е слънчево, със слаб вятър предимно от изток.

...
Днес ще е слънчево, със слаб вятър предимно от изток.
Коментари Харесай

Прогнозата до края на седмицата - горещо!

Днес ще е слънчево, със слаб вятър най-вече от изток. Очаква се горещо време, с оптимални температури сред 31° и 36°. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще е слънчево, с бризов вятър. Максимални температури на въздуха: 31°-33°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево със слаб вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 17°.

И в четвъртък ще бъде слънчево, в низините след обяд - горещо, на доста места дневните температури ще надвишават 35°, в обособени региони - до 38-39°. В петък по-късно денем и през нощта против събота от север-северозапад ще проникне студен въздух. Облачността ще се усили и тук-там в Североизточна и в планинските региони на Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд, с гръмотевици. Възможни са местни интензивни феномени. В по-голямата част от Южна България температурите ще се задържат високи. В събота ще има променлива облачност. На обособени места в планинските и в източните региони ще превали. Ще се намалят температурите и в южната част от страната. Вятърът ще е сдържан, северозападен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР