Днес ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни

...
Днес ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни
Коментари Харесай

Горещо време, тук-там с облачета

Днес ще е най-вече слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще продължи да духа слаб, в източните региони – до сдържан вятър от изток-североизток. Ще се задържи горещо, с оптимални температури сред 30° и 35°. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за август.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 27-28°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 15°.

През почивните дни и при започване на идната седмица времето ще се задържи без основна смяна - най-вече слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания. Ще остане горещо, с оптимални температури над 30°, достигайки тук-там 35°-36°. Вятърът от изток-североизток ще се резервира, ще е слаб до сдържан, в Източна България - по-често сдържан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР