Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Захлаждането започва, но със слънчев ден

Днес ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността – основно висока. Максималните температури ще са сред 18° и 23°. През нощта против сряда облачността в Северна България ще се усили, само че ще се задържи съвсем без дъжд. Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

Сутринта тук-там по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност. През деня облачността ще е раздрана, постоянно намаляваща до слънчево. Вятърът ще е напълно слаб, най-вече от изток. Максимални температури на въздух 18-20°. Температурата на морската вода е към 19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 10°.

В сряда ще доминира облачно време, тук-там, основно в Северна и Източна България, с валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще бъде сдържан. Температурите ще се намаляват, като в североизточните региони оптималните ще останат под 10°, в останалата част от страната ще бъдат сред 12° и 17°, на обособени места в Южна България и до 20°. В четвъртък към този момент на всички места дневните температури ще са най-вече сред 7° и 12°. На повече места из цялата страна ще има валежи, в планините над към 1500 м ще вали сняг. В петък вятърът ще се ориентира от югоизток и ще стартира стопляне. Ще остане най-вече облачно, слаби валежи ще има към момента тук-там в Южна България, в развой на прекъсване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР