Днес ще бъде слънчево, около и след обяд горещо. В

...
Днес ще бъде слънчево, около и след обяд горещо. В
Коментари Харесай

Чака ни седмица с горещо време

Днес ще бъде слънчево, към и след обяд горещо. В следобедните часове над планинските региони ще има купеста облачност, само че без дъжд. Почти безшумно време. Максимални температури сред 29° и 34°, в София към 29°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали. Възможно е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 22°, на 2000 – към 16°.

В началото на новата седмица стоплянето ще продължи. Още в понеделник дневните температури ще доближат 30°-35°, а през идващите дни ще се покачат с още градус-два. Ще доминира слънчево време, с купеста облачност в следобедните часове. В понеделник и вторник ще духа слаб, втория ден краткотрайно до сдържан вятър от запад-северозапад и ще е съвсем без превалявания. В сряда въздушният транспорт още веднъж ще е от изток и ще се увеличи вероятността за следобедни краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Явленията ще бъдат тук-там, основно в Североизточна и в планинските региони в Западна България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР