Днес ще бъде слънчево - максималните температури ще са между

...
Днес ще бъде слънчево - максималните температури ще са между
Коментари Харесай

Жега, добре са тези, които са на плажа

Днес ще бъде слънчево - оптималните температури ще са сред 27-30°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места в източните и планинските региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Ще е горещо с оптимални температури сред 32° и 37°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места, основно по северното крайбрежие с краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури 27-30°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.  В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад.

Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 20°. И в средата на седмицата над по-голямата част от страната времето ще е слънчево. Над планинските региони ще се развива купеста облачност, към и след обяд там не са изключени изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб до сдържан, в сряда от изток-североизток, в четвъртък - от югоизток. Температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 33° и 38°. В петък над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали и прегърми. Там дневните температури ще са по-ниски. В Източна ще остане слънчево и горещо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР