Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската
Коментари Харесай

Чака ни топло начало на седмицата

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър. Ще е топло с оптимални температури сред 25 и 30 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максимална температура на въздуха 23-28. Температурата на морската вода е 21-23 градуса. Вълнението на морето най-често ще бъде 1-2 бала.

В планините също ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб, по високите и открити елементи сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20, на 2000 метра - към 12 градуса. В началото на идната седмица ще бъде най-вече слънчево и топло за края на септември и началото на октомври. В нощните часове ще бъде съвсем безшумно, денем ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър, а в източните региони вятърът краткотрайно ще се обръща от югозапад. Преобладаващите минимални температури ще са сред 10 и 15 градуса, а оптималните в понеделник ще са над 25 градуса, на обособени места ще доближават и до 30-32 градуса. Във вторник дневните температури основно в североизточната половина от страната едва ще се намалят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР