Днес се състоя официалният анонс на много добрия смартфон Vernee

...
Днес се състоя официалният анонс на много добрия смартфон Vernee
Коментари Харесай

Анонс на Vernee MIX 2: много добър смартфон с безрамков екран и двойна камера

Днес се състоя формалният анонс на доста положителния смарт телефон Vernee MIX 2 с невисока цена.
Според производителя, основната специфичност на новия Vernee MIX 2 е освен безрамковият екран със съответствие на страните 18:9, само че и двойната камера, която съгласно Vernee, с нищо не отстъпва на камерата в iPhone 7 Plus. Телефонът се базира на процесор от MediaTek и работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat, която след няколко месеца ще бъде актуализирана до Android 8.0 Oreo.



Vernee MIX 2 е оборудван с 6-инчов IPS екран с резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) и се базира на системата-върху-чипа MediaTek Helio P25 с 8 процесорни ядра и графичен ускорител Mali-T880 плюс LTE Cat-6 модем. Телефонът разполага с 4 или 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 256 GB.



Конфигурацията на новия смарт телефон включва още двойна съществена 13 + 5 мегапиксела камера, предна камера с резолюция 8 мегапиксела, Wi-Fi и Bluetooth 4.0 модули, скенер за пръстови отпечатъци на задния панел и акумулаторна батерия с потенциал 4200 mAh с технология на бързо зареждане, Телефонът съвсем няма странични и горна рамки, само че долната е много огромна и на нея са ситуирани всички датчици.



Официалната цена на смарт телефона Vernee MIX 2 е $230 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР