Днес се проведе първото изнесено заседание на Националния съвет на

...
Днес се проведе първото изнесено заседание на Националния съвет на
Коментари Харесай

Младежкото обединение в БСП проведе първото изнесено заседание за новия мандат във Варна

Днес се организира първото изнесено съвещание на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия за новия мандат. То се състоя във Варна, а домакини бяха Младежко обединяване в БСП-Варна.

Заседанието имаше за цел да начертае целите за работа на МО в Българска социалистическа партия до края на 2022 година и да избере членове на Оперативното бюро на МО в Българска социалистическа партия, както и да образува комисии към Националния съвет на обединяването.

Официални посетители на събитието бяха организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, ръководителят на БСП-Варна Павел Раличков и членове на управлението на локалната организация.

Председателят на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков показа своя проект за работа до края на 2022 година и направи оферти за състав на управителните органи на обединяването - членове на Оперативното бюро и ръководители на комисии към Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

След избора на органи на МО в Българска социалистическа партия и приема на проект за работа, младежите организираха полемика за настоящата политическа конюнктура.

След съвещанието младежите организираха самодейност в центъра на морския град и донесоха положително въодушевление на жителите и гостите на Варна като раздадоха стотици балони.

Младежите проведоха и акция, с която още един път да затвърдят потребността от незабавни ограничения, свързани с кражбата на над 435 милиона лв., публично предопределени за удълбочаване на канала на Варненското езеро, за който неведнъж алармираха представители на БСП-Варна.

Членове на МО в Българска социалистическа партия участваха и в митинг против изгонването на 70 съветски дипломати от територията на Република България.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР