Днес се откажете от всички важни дела, а и не

...
Днес се откажете от всички важни дела, а и не
Коментари Харесай

Хороскоп: Ден за срещи на девите, ракът бързо научава нови неща

Днес се откажете от всички значими каузи, а и не започвайте нищо ново. Денят носи рискове, крах в делата заради неправилна оценка на опциите. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, душата, да се борите с паразитите и други несгоди. По чувствата на тялото през днешния ден може да се съди за положението на човешката душа. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не би трябвало да се пожелава зло на никого. Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори половите контакти са неподходящи.

ОВЕН

Във всичко, което ще предприемете през днешния ден, ще деянията такава увереност и неизменност, че ще постигнете добър резултат, без значение от събитията. Хората към вас с подготвеност ще ви оказват помощ. Денят е подобаващ за бизнес диалози и покупко-продажби. Със сигурност ще бъдат преференциални за вас. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте с новите познати. Обикновено, когато става въпрос за хора и взаимоотношения, интуицията не ви подвежда, само че през днешния ден няма да е по този начин. Има риск да се доверите на някой, който въобще не го заслужава или да бъдете водени от манипулатор. Днес обичан човек изключително се нуждае от вашето внимание.

БЛИЗНАЦИ

Останете спокойни без значение от това какво се случва към вас. Търпението и толерантността са мощната ви страна и по тази причина хората постоянно ще се обръщат към вас за поддръжка и съвет. Не сте в положение да помогнете на всички, само че знаете, че това, което вършиме за другите, е положително и за вас.

РАК

Благоприятен ден. Ще бъде по-лесно, в случай че не отлагате нищо за дълго време. Опитайте се да прекарате сутринта допустимо най-ползотворно. Бързо научавате нови неща, схващате доста в придвижване, и елементарно ще вършиме точните заключения, разполагайки с малко информация.

ЛЪВ

Началото на деня ще е с напрежение. Тъй като дилемите ще са доста, ще изпитвате съмнение по отношение на осъществяването им. Важно е да разчитате на себе си. Хората към вас от време на време не могат да ви поддържат, даже и да са го обещавали. Следобедът е по-спокоен и по-благоприятен. Ще ви донесе приятни изненади.

ДЕВА

Страхотен ден за срещи. Може да обсъждате въпроси, които преди са предизвиквали доста различия. Ще има късмет да се помирите с човек, с който сте били в свада отдавна. Ще бъде елементарно да оставите обидите в предишното и да отворите нова страница във взаимоотношенията си.

ВЕЗНИ

Денят ще бъде много забързан, само че забавен и потребен. Опитайте се да избягвате дълги разногласия и празни диалози. Не си коства да си губите времето с тях. Ще имате опция да помогнете на човек в сложна обстановка или да подкрепите някого, който ви е безценен.

СКОРПИОН

Страхотен ден да извършите нещо съществено и значимо персонално за себе си. На някои от вас ще бъде потребно да си спомнят за остаряло занимание или да се върнат към от дълго време подценявана активност. Понякога просто би трябвало да споделите проектите си и някой незабавно ще ви предложи помощ. 

СТРЕЛЕЦ

Денят няма бъде изцяло слънчев, само че сигурно ще премине без да донесе проблеми, които да скапват настроението ви или да ви принудят да изоставите проектите си. Знаете добре какво желаете и сте подготвени да извършите всичко, с цел да постигнете задачите. Бъдете по-търпеливи.

КОЗИРОГ

С неизменност можете да постигнете това, което преди е изглеждало недостижимо. Но вашите благоприятни условия са огромни. Едва ли ще имате задоволително време и сила за всичко, по тази причина се пробвайте да дадете приоритет на най-важното. Тук е по-добре да разчитате на вътрешен глас и да не слушате препоръки.

ВОДОЛЕЙ

Денят е превъзходен за всеки бизнес, който изисква креативен метод, допускащ ви да развихрите въображението си. Креативни сте и обичате да търсите свои лични пътища към задачата. Вашите дейности не постоянно са ясни за другите. Но надали някой ще ви изиска пояснение, тъй като хората ви се доверяват.

РИБИ

Не планирайте разискването на значими въпроси преди обед. Със сигурност това ще е изгубено време, а и резултатите няма да са положителни за вас. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и обещаваща. Не се тревожете, в случай че нещата не се случват, по този начин както сте ги възнамерявали. Това няма да е съдбовно.

Автор: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР