Днес рожден ден празнува една от модните икони на 90-те,

...
Днес рожден ден празнува една от модните икони на 90-те,
Коментари Харесай

Уникална Синди Кроуфорд! Чаровницата с бенката става на 57!

Днес рожден ден чества една от стилните икони на 90-те, любимката на милиони дами и мъже по света, моделът със супер тяло и една чаровна бенка над устната, нейна запазена марка. Неостаряващата Синди Кроуфорд навършва 57 години, което е мотив да ѝ пожелаем:

Честит рожден ден, Синди! Остани си все по този начин прелестна.
                         

Публикация, споделена от (@rocketqueen92) на Фев 18, 2020 в 9:06 PST

Каквото и да си приказваме, девойките от стилния подиум в края на предишния век бяха не просто манекенки, те бяха вдъхновения за топ дизайнерите, вдъхновителки за стилистите, обект на боготворене от почитателите си, които със спотаен мирис следяха всяка тяхна поява. Синди Кроуфорд бе част от дриим тийма дружно с Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Хелена Кристенсен...Те разчитаха само на естествената си хубост - без фотошоп, без екстеншъни, без силикон, а всяка от тях вдъхваше живот на облеклата с самостоятелен сексапил и лъчение.
                         

Публикация, споделена от (@supermodel_zone) на Фев 18, 2020 в 8:32 PST
                         

Публикация, споделена от (@lamodealbum) на Фев 18, 2020 в 5:49 PST

Синди Кроуфорд е освен образец за сполучлива кариера, тя е и чудесна брачна половинка на екс модела Ранди Гербер, майка на две красиви деца - Пресли Гербер (роден на 2 юли 1999 година) и Кая Гербер (родена на 3 септември 2001 година), води естествен и логичен метод на живот, лишен от обществени кавги, занимава се с щедрост и взе участие в голям брой планове, които са ѝ на сърце. Чарът и харизмата ѝ са разпознаваеми и през днешния ден, а хубостта ѝ извира от очите на порасналата ѝ щерка, нейно умалено копие – Кая, която решително върви по стъпките на майка си в модата.

 
                         

Публикация, споделена от (@90sbitchess) на Фев 18, 2020 в 3:14 PST

 
                         

Публикация, споделена от (@perezhilton) на Фев 18, 2020 в 5:26 PST

Естествената хубост на Синди е вдъхновяваща и съществена заслуга за това имат положителните ѝ гени. Семейството ѝ от дълги години живее в Съединени американски щати, само че има немски, френски и британски корени. Кариерата на Кроуфорд като модел стартира още преди тя да навърши пълноправие. Завършва гимназия и стартира да учи химия, само че скоро захвърля учебниците, с цел да се посвети на фантазията си да бъде модел. Красотата ѝ е безапелационна и скоро се трансформира в едно от най-желаните лица за всички фешън компании. Била е неведнъж корица на списания като Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle и Cosmopolitan. Дефилирала е за марки като Chanel, Versace, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors и други.

 
                         

Публикация, споделена от (@uhhuhhonney) на Фев 18, 2020 в 9:45 PST

Култова остава фотографията от корицата на британския Vogue (януари 1990 г.), на която Синди Крауфорд се появява в компанията на звездните си колежки Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста. Не отхвърля и на мъжката библия Playboy, като цели два пъти е радвала милионите фенове на еротичното списание по света.
                         

Публикация, споделена от (@dying_ground) на Фев 18, 2020 в 6:56 PST

Топ моделът завърши професионалната си кариера през 2000 година.

В персонален проект Синди е щастливка, тъй като има огромно и сплотено семейство.



Това е втори брак за нея, след развода ѝ с артиста Ричард Гиър. Двамата дълго време бяха определяни като една от най-красивите двойки в света.
                         

Публикация, споделена от (@chopinvodka_poland) на Фев 18, 2020 в 11:01 PST

Синди Коуфорд остарява естествено, умерено и красиво, а за нея годините са " просто числа ".
„ И сама виждам, че изгледам друго отпреди 20 години. Не е нужно някой да ми го споделя. Без значение е какво върша за външния си тип и по какъв начин се подкрепям, ясно е, че не мога да върна времето обратно и да наподобявам като 20-годишна. Целта ми е да наподобявам ужасно като за 50-годишна. Спортувам, храня се здравословно, грижа се за кожата си. Ужасно е, че върху дамите се упражнява непрестанно страховит напън в посока да не остаряват. А това е невероятно. Най-разумният метод да остарееш, е като го приемеш. Старостта е реалност и нито аз, нито някой различен, може да промени нещата. "
                         

Публикация, споделена от (@stylecelebsdaily) на Фев 18, 2020 в 9:21 PST

Днес, на своя 54-и рожден ден, правейки равносметка на постигнатото в живота си, тя за следващ път ще откри, че май има всичко. Или най-малко по този начин наподобява в нашите очи. Защото от Синди струи обич и точно тя я прави толкоз красива. Нека единствено напомним какво си споделиха тя и брачният партньор ѝ Ранди предходната година, когато означиха 20 години брак. „ Не бих могла да избера по-добър мъж, с който да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те “, сподели Синди. " Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце постоянно са ме държали крепко... Благодаря ти за живота ни дружно! “ - отвърна Ранди.
Красиво, нали?
                         

Публикация, споделена от (@radiolikefm) на Фев 18, 2020 в 7:18 PST
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР