Днес Renault-Nissan-Mitsubishi обяви, че автомобилният гигант е подписал нов многогодишен договор с

...
Днес Renault-Nissan-Mitsubishi обяви, че
автомобилният гигант е подписал нов
многогодишен договор с
Коментари Харесай

Renault-Nissan-Mitsubishi и Google с инфотейнмънт система от ново поколение

Днес Renault-Nissan-Mitsubishi разгласи, че автомобилният колос е подписал нов многогодишен контракт с Гугъл, който предвижда създаването и интегрирането на бордова система (инфо-развлекателна и комуникационна) от ново потомство в автомобилите на марките Renault, Nissan и Mitsubishi.

Предвижданията на Renault-Nissan-Mitsubishi са за начало на консолидираното на новата система в серийно произвеждане през 2021 година, като се чака клиентите да могат да разчитат на редица новаторски решения в региона на услугите, в това число функционалности на Гугъл Maps, Гугъл Assistant и Google Play Store, опция за обновявания по въздуха, автомобилна диагностика и други.

От групата Renault-Nissan-Mitsubishi, глобалните продажби на която за предходната година достигнаха равнище от 10.6 млн единици, коментират, че създадената на базата на операционната система Android нова инфотейнмънт система ще интегрира приложенията и услугите на Гугъл, а всяка една от марките й ще може да имплементира услугите със личен отличителен интерфейс и характерни особености.



Новото партньорство на Renault-Nissan-Mitsubishi с Google е част от статегията Alliance 2022 на автомобилния колос, една от основните цели на който е достигането на продажби от над 14 милиона автомобила годишно до 2022 година. За постигането на тази цел, от Алианса разчитат също по този начин и електрическата си атака, която предвижда пазарното лансиране на 12 нови изцяло електрически коли, нови решения от света на самостоятелното ръководство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР