Днес Продължаваме промяната издълба ново дъно в българската политика. Това

...
Днес Продължаваме промяната издълба ново дъно в българската политика. Това
Коментари Харесай

Бомба от Костадинов! Как нарече правителството

„ Днес „ Продължаваме промяната ” издълба ново дъно в българската политика ”. Това написа водачът на „ Възраждане ” в обществените мрежи.

Тази заран се стигна до вълнения в пленарната зала след замяна на реплики и сдърпване сред Искрен Митев от „ Продължаваме промяната ” и Костадин Костадинов по време на дебата по измененията в Закона за досиетата. 

Всичко стартира от думи на Митев от парламентарната естрада, че Костадинов „ съобщи хората, тъй като си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, имунизира се и най-после подвигна карта, с цел да покаже, че е повече човек от другите ”, съобщи националният представител от Политическа партия.

Костадинов се насочи към председателстващия съвещанието Кристиан Вигенин с думите: „ Този дръвник, ще му разбия носа ”. Вигенин обаче не му даде думата, защото разгласи, че не е ясно към кого е отправено изявлението.

Това ядоса ръководителя на „ Възраждане ”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, само че до физически удари не се стигна.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР