Днес президентът Радев наложи вето върху предоставянето на бронирана техника

...
Днес президентът Радев наложи вето върху предоставянето на бронирана техника
Коментари Харесай

Вчера рожден ден имаше един човек, който не е национален предател, не се е продал на руснаците и не е ходещ срам

Днес президентът Радев наложи несъгласие върху даването на бронирана техника на Украйна и човек би предположил, че ще пиша за това. Но няма. 

Не. Вместо това считам да пиша за човек на име Ози Озбърн, който през вчерашния ден имаше рожден ден и навърши 75 години. И който, също по този начин – забавно е да подчертаем – не е фиктивен сякаш натовски военачалник, а де факто, най-обикновена съветска подлога, продаваща личната си страна и народ за шепа рубли, нито е външнополитически и геополитически срам. 

Но, то като се замисли човек… кой ли е? Кой ли би бил подобен, нали? Никой. 

Също по този начин Ози не е толкоз противоположното на изострен, че и най-умните му проекти да са транспарантни като въздуха, а през тях да прозира бяло-синьо-червено-кафявото знаме на обичания му диктаторски режим, за който е подготвен на най-подли и долни, сквернящи името на родината му политически каскади, които наподобяват по-скоро на политически неща, типични от амстердамски квартал с червени фенери. Но и миришат доста мощно на неизмито. 

Ози е прочут като един от основоположниците на хеви метъла и не е прочут като Зелен чорап, също не е прочут и като мозък с прекратено от фуражката кръвообращение, не е прочут и като чиновник на съветска посланичка. 

През седемдесетте години на 20 век Ози Озбърн е вокалист и фронтмен на великите Black Sabbath, група, почнала живота си под името Earth, само че скоро по-късно именувала се на един типичен филм на ужасите с Борис Карлов. Те въвеждат… или по-скоро популяризират до нови небеса използването на окултни знаци и подмятания за черни вълшебства и черни науки, до момента в който обаче повече от това са хрумвания на мениджърите им. 

Групата е считана от мнозина за учредител на всички по-тежки рок жанрове в света през днешния ден. Заедно с Led Zeppelin са считани точно за татковци на хеви метъла, оказали мощно въздействие на почитателите им Iron Maiden, Judas Priest и още доста, безчет доста. 

В соловата си кариера, започваща при започване на осемдесетте и продължаваща и до през днешния ден, Ози Озбърн показва също толкоз гигантско въздействие върху тежкия род. 

Също по този начин е значимо да се подчертае, че Ози в никакъв случай не е бил считан за най-обикновен клеветник, в никакъв случай не са го упреквали, че е несръчен военачалник и още по-некадърен авиатор, който е употребявал първо връзки, а след това и въздействие, с цел да си написа летателни часове, които в никакъв случай не са се случвали, не е назначавал любовници и съпруги на висши постове против великански заплати, в никакъв случай не е прикривал злополуките на татко си, в никакъв случай не е бил считан и за угодник. 

Трябва да се означи също по този начин, че Ози Озбърн не е позор за страната си, не е народен изменник и не съставлява Троянски кон в НАТО и Европейски Съюз, не поддържа очевадно съветската експанзия и не прави нищо по въпроса на путин в кремъл да му е добре и да му е по-лесно да избива дами и деца в Украйна. 

Ози, също по този начин, е прочут с много буйния си метод на живот през десетилетията сред седемдесетте и началото на 21 век, само че не е прочут като подбудител към разтрошаване на реда и сигурността на страната му, с което да улесни достъпа на съветските служби до надзор на практика на всеки аспект от живота на съгражданите му. Не е прочут като продажно леке в историята, няма данни и да е защитавал неведнъж съветски сътрудници. Не е защитавал и съветски ползи пред сътрудниците на страната си, като най-нахално се е подлагал като малкия-помощник-на-путин. 

Ози също по този начин не дълбае устоите на демокрацията, с цел да конфигурира марионетното си служебно държавно управление от гълъби на мира (руский мир). Не подлага страната си на унижения пред целия свят и не е мотив когато си в чужбина да се молиш да не се сетят, че и той е твоята страна. 

Фенове и симпатизанти на Ози в никакъв случай не са били арестувани и разпитвани по отношение на шпионски афери в интерес на русия, нито е ставал причина сънародниците му да бъдат преследвани по летищата, арестувани и разпитвани. 

Честит 75-и рожден ден (на дребни патерици) на великия Ози Озбърн! Да е жив и здрав! И още дълги години да ни радва с прелестната си музика. 



Getty Images

____________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР