Днес преди обяд ще е предимно слънчево със слаб югозападен

...
Днес преди обяд ще е предимно слънчево със слаб югозападен
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква в събота

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево със слаб югозападен вятър, видимостта в равнините ще се усъвършенства.
След обяд от север облачността ще се усилва и вплътнява, и вечерта тук-там в североизточната половина от страната ще превали дъжд, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Вятърът ще се ориентира от северозапад, в източната половина от страната - от североизток, ще е сдържан и краткотрайно мощен, и с него ще стартира да нахлува леден въздух.
Ще е към момента топло с оптимални температури сред 15 и 20 градуса. През нощта против неделя със захлаждането на доста места в Североизточна България и в
Предбалкана дъждът ще премине в сняг. Над Черноморието денят ще стартира с най-вече слънчево време, само че след обяд от север облачността ще се усилва и вплътнява, и до вечерта тук-там ще превали дъжд.
Преди обяд ще духа слаб югозападен вятър, а след пладне вятърът ще се ориентира от североизток, ще е сдържан до мощен. Привечер и през нощта против неделя доста ще застудее. Максимални температури на въздуха: 12-17 градуса.
Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност вечерта да се усилва. Над планините ще доминира слънчево време.
След обяд от север облачността ще се усилва и вплътнява, и до вечерта тук-там ще превали дъжд, над 2000 метра - сняг. Ще духа мощен северозападен вятър и температурите ще се намаляват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР