Днес ПП/ДБ са жертва на собствените си политически интриги само

...
Днес ПП/ДБ са жертва на собствените си политически интриги само
Коментари Харесай

Пудел на Нинова: Със садистичен кеф ще наблюдавам копелетата от ГЕРБ и Промяната

Днес ПП/ДБ са жертва на личните си политически интриги единствено от преди няколко месеца, когато изляха тонове моралистична книжовност и политически плюнки против Българска социалистическа партия поради Вежди Рашидов. Днес се чудят по какъв начин да излязат от тези плаващи пясъци.
Това съобщи някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов след края на първото съвещание на Народното събрание, в което след едноседмични родилни страдания Росен Желязков бе определен за ръководител на Народно събрание с подкрепата на депутатите от ГЕРБ, ПП-ДБ и ИТН.
Ето какво написа Симов във Facebook:
Много обичам една фентъзи поредност на Скот Линч „ Джентълмените копелета “ (тъпото янки написа бързо и блестящо първите три елементи, а към този момент от години се бави с четвъртата, и почитателите като мен към този момент рухнаха морално и психически).
Джентълмените копелета.
Това е крепко заглавие за новата парламентарна коалиция. Приемам и определението на Корнелия Нинова – Коалицията на джентълмените с по една ръка (защото представители и на двете щяха да си режат ръцете, в случай че поддържат Големият Враг).
Истината е, че през днешния ден ПП/ДБ са жертва на личните си политически интриги единствено от преди няколко месеца. Тогава, когато Българска социалистическа партия поддържа Вежди Рашидов като най-възрастен народен представител, а не като представител на ГЕРБ, те изляха тонове моралистична книжовност и политически плюнки.
А през днешния ден на прага на обединението към този момент се чудят по какъв начин да излязат от тези плаващи пясъци. Истината е, че обединението е подготвена.
Защото кой парламент приема законодателна стратегия без управническо болшинство, което да стои зад нея и да подсигурява нейното приемане? След като има политическо единодушие по тези закони, значи има единодушие и за ръководство.
И поради това със садистично наслаждение ще следя по какъв начин тези, които трансфораха моралният вик и фейсбук-статуса с удивителни в главен инструмент, през днешния ден ще се гърчат, когато за следващ път предават своите гласоподаватели.
Трик след трик.
Джентълмени, сър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР