Днес по-малко говорете, защото много енергия отива за излишни приказки.

...
Днес по-малко говорете, защото много енергия отива за излишни приказки.
Коментари Харесай

Хороскопът: Нови постижения за козирога, изненадващ ден за овните

Днес по-малко говорете, тъй като доста сила отива за непотребни приказки. Следете деликатно какво казвате или по-добре замълчете. При разногласия не се стига до положителни резултати. Ако започнете да предприемате нещо, само че у вас зародят някакви подозрения по отношение на правилността на вашите дейности и действия, по-добре се откажете. Възможно е да се случват непредвидени неща. По мрачно да не предприемате нищо значимо.

Овен

Денят ще бъде неочакван и нещата могат да излязат от коловоза, по тази причина е нужна еластичност. Не позволявайте на мненията на трети страни да ви въздействат непозволено. Доверете се на личната си преценка и разчитайте на своите инстинкти!

Телец

Денят ви може да бъде изпълнен с терзания или безредици. Ако потърсят помощ от вас, не отхвърляйте. Може да се ускори сантименталният ви интерес към някой сътрудник от противоположния пол, само че бъдете внимателни!

Близнаци

Днес би трябвало да активирате вътрешното си дете. Играйте, забавлявайте се, бъдете леки. Не се задълбочавайте в нищо, не се ангажирайте с нищо доста дълбоко. Ще изпитате възприятие на наслада и задоволство от нещо.

Рак

Днес ще бъдете изложени на мощното въздействие на деня. Избягвайте споровете и се изолирайте от отрицателни персони. Ако получите оферта, не отговаряйте незабавно, би трябвало да помислите. Добре е да избягвате прибързани решения.

Лъв

Това е ден, в който би трябвало да се освободите от егото и упованията си, тъй като правенето на драма може да докара до спорове, които ще създадат да имате един по-тъжен ден. Ако съумеете да следвате пътя на щедростта, денят ще мине добре.

Дева

Днес е значимо да преосмислите навиците, настройките и мислите си, с цел да не се карате или споровете с някого, изключително в фамилията или с някой, с който живеете доста близко. Ще е належащо да се откажете от контрола, в противоположен случай денят може да бъде извънредно сложен.

Везни

Никога няма такова нещо в живота, всичко да върви по проект и хората към нас да вършат всичко както ние желаеме. И през днешния ден няма да е по този начин, само че не е нужно да се притеснявате за това. Днес забравете всички разсейващи фактори, сложете розовите си очила и просто погледнете през тях. Колко е хубав по този начин светът, нали?

Скорпион

Измъчват ви нерешени връзки с другари отдавна. Не остава нищо друго с изключение на да поговорите за всичко съществено. Ситуацията не е лесна за решение, тъй като сте обвързани с житейски условия, на които не можете да повлияете.

Стрелец

За някои ще се появят забавни благоприятни условия, от които би трябвало да знаете по какъв начин да се възползвате. Вашият обществен живот се ускорява и вие ще греете със личната си светлина.  Планетната сила благоприятства вашите проекти за смяна.

Козирог

Дори и денят да е прекрасен, с вести и достижения, евентуално ще го приключите, като се чувствате доста изтощени, тъй че внимавайте с непотребната сила, работата, желанието да извършите всичко и изтощението, изключително като мислите за физическото си здраве.

Водолей

Днес можете да бъдете като магнит, тъй като ще чувствате че притегляте хората към себе си. Всичко това несъмнено, произтича от позитивното ви лъчение, на което съвсем никой не може да му устои покрай вас.

Риби

Може да сте недоволни от избрани детайли от живота си и да сте комплицирани, че не всички към вас живеят или се държат по този начин, както очаквате, само че скоро това няма да има значение. Отидете оттатък всичко, което носи стрес и напрежение в живота ви през днешния ден и се концентрирайте единствено върху хората към вас, които обичате.

Източник: Ивелина Пенчева, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР