Днес отново ще видим в действие някои от най-големите имена

...
Днес отново ще видим в действие някои от най-големите имена
Коментари Харесай

Томова, Сабаленка, Оже-Алиасим и Шаповалов: Коментирайте днешните мачове


Днес още веднъж ще забележим в деяние някои от най-големите имена както в българския, по този начин и в международния тенис. Виктория Томова ще играе на осминафинал на WTA 125 шампионата във Валенсия, като нейна съперничка ще бъде втората сложена Варвара Грачева, Мачът е пети в програмата на централния корт и ще стартира не преди 18:30 ч.

На ATP 250 шампионата в Щутгарт ще бъде доигран мачът сред Николоз Басилашвили и Лоренцо Музети, който през вчерашния ден бе пресечен при резултат 7-5, 4-2 в интерес на грузинеца. В финален мач от програмата поставеният под №4 Денис Шаповалов ще се изправи против представителя на домакините Оскар Оте.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Програмата в Хертогенбош стартира в 12:00, като в първите два мача ще забележим на корта двете топ сложени при дамите – Арина Сабаленка и Белинда Бенчич, които ще се изправят надлежно против Ариан Хартоно и Анна Калинская. В идващите два дуела поставеният под №2 при мъжете Феликс Оже-Алиасим ще играе с Талон Грийкспур, а третят в схемата Тейлър Фриц ще опита да в профил различен представител на домакините – Тим ван Рийтховен.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Най-интересният мач от днешната стратегия на WTA 250 шампионата в Нотингам е с присъединяване на третата сложена Камила Джорджи, която ще се изправи против Хариет Дарт.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване на равнище ITF. Юлия Стаматова стартира присъединяване си на W15 шампионата в Баня Лука с мач против Лаура Радакович, а Лиа Каратанчева ще се изправи против Валерия Савиних (№282) в първи кръг в Мадрид. Междувременно Гергана Топалова ще играе против 960-ата в ранглистата Оливия Линсър на старта на W25 конкуренцията в Санто Доминго.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР