Днес отново ще е предимно слънчево. Над Югоизточна България облачността,

...
Днес отново ще е предимно слънчево. Над Югоизточна България облачността,
Коментари Харесай

Леко понижение на температурите

Днес още веднъж ще е най-вече слънчево. Над Югоизточна България облачността, най-вече междинна и висока ще се усили, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с увеличаваща се от изток висока и междинна облачност. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 25-27°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд от югоизток облачността ще се усили, само че дъжд не се чака. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на 1200 метра – към 21°, на 2000 метра – към 14°.

През идващите дни температурите доста постепенно ще се намаляват. В понеделник над южните региони ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Във вторник и сряда ще доминира слънчево време, вятърът ще стане източен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР