Днес оперират обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив. Припомняме, че детето,

...
Днес оперират обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив. Припомняме, че детето,
Коментари Харесай

Оперират 5-годишното дете, което беше обезобразено в Пловдив

Днес оперират обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив.

Припомняме, че детето, което е и аутист, е било редовно измъчвано от колегата на майка си, който е в ареста от предходната седмица.

" Ще се обяснява механизма на увреждането - с какъв предмет, по какъв метод, какво е станало, вероятността за изгаряне с вряла вода за мен персонално е нелепа. Ще се организира пластика в това число. Някои дейности по следствието, тъй като употребяват положението на упойка и евентуално, с цел да видят дали няма следи от друго принуждение ", сподели Васил Попов, юрист на измъчваното дете.

В петък майката, упрекната в съучастничество, беше освободена против подписка. Момченцето е спряло да посещава детска градина в края на ноември, допуска се, че сериозните контузии по главата му са от този момент, описа неговият юрист.

За лекуването му не е търсена здравна помощ, а майката даже се е опитвала да го скрие от биологичния му татко, с който е в развой на бракоразвод. Бащата, който работи в Германия, по неотложност се е прибрал в страната и е декларирал, че желае да поеме грижите за сина си, който все още е под закрилата на обществени чиновници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР