Днес обръщаме специално внимание на най-новия световен хит – така

...
Днес обръщаме специално внимание на най-новия световен хит – така
Коментари Харесай

Бронирано кафе – новият хит на пазара

Днес обръщаме особено внимание на най-новия международен шлагер – по този начин нареченото бронирано кафе, с което хем да утолявате кофеиновия апетит, хем да отслабвате. Звучи хубаво, като всеки качествено поднесен маркетингов артикул, само че да забележим какво в действителност се крие зад гръмката реклама.
Кафето е обичана напитка на милиони хора по света. Всеки има разнообразни желания и цели на приложимост, само че едно е несъмнено – комбинацията на кафе с масло е нетипична. А тъкмо това съставлява на процедура бронираното кафе! В момента то е безспорен шлагер и огромна част от известните персони по света му се доверяват.
Негов изобретател е компютърният експерт Дейв Аспрей, който точно му дава определението „ бронирано”. Така една напитка се трансформира хем в задоволен утринен табиет, хем в закуска, хем в метод да сваляте килограми. Преди да сътвори своето бронирано кафе, в продължение на няколко години Дейв Аспрей влага над 300 000 $ за изследвания и нови технологии.
На процедура това е чаша, в която вместо със сметана или мляко, се овкусява с масло от свободно отглеждана крава и масло от кокос. Аспрей заимства концепцията от известния тибетски чай с масло от крепък и сол.
Бронираното кафе дава сила и е богато на протеини и мазнини, с помощта на които засища най-малко до обяд. Нещо повече – съгласно откривателя му, с изключение на доста вкусно, то е и същинско премеждие за сетивата. Неслучайно и книгата на Аспрей „ Бронираната диета” за малко се трансформира в бестселър на „ Ню Йорк таймс”.
С други думи – в случай че желаете да сте сигурни, че вашето кафе е тъкмо напитката, която ще ви разсъни и засити по едно и също време, то заложете на бронираното кафе!
Съдържащите се в него здравословни мазнини, ви държат по-дълго време сити и потискат желанието ви за нещо сладко, като по едно и също време с това усъвършенстват и умствената функционалност.
Както към този момент ви стана ясно – след консумирането на чаша от това кафе, към този момент няма да изпитате апетит в границите на четири до шест часа, което се отразява ползотворно в битката с наднорменото тегло.
Малкото количество масло (две супени лъжици максимум) пък, слага тялото ви в режим на изгаряне на мазнини за целия ден. Действието прилича това на други здравословни мазнини (като тези в авокадото и ядките, например), които усъвършенстват холестерола, без да го покачват. Имайте поради, че бронираното кафе е предопределено за сурогат на храната, тъй че, в случай че решите да го пробвате, то не го приемайте в композиция с храна. Мазнините в кафето са наситени, а най-често неговите последователи избират да избират по-кремообразни комбинации с мляко и сметана, да вземем за пример. Това забавя усвояването на напитката и евентуално удължава резултата на кофеина.
Що се отнася до качествата на маслото от пасищни животни – то има по-висока централизация на омега-3 и някои витамини.
Може би ви се коства необичайно по какъв начин по този начин сходна композиция работи толкоз изумително на организма. Защото на процедура едната съставна част форсира абсорбирането, а другите забавят резултата на кофеина. Звучи спорно, само че както добре знаете – това не значи, че мечтаният резултат няма да стане факт.
Всъщност комбинацията, при която пиете кафето си, само че добавяте лъжичка масло, е много сполучлива. Тя е невероятна – с изключение на, че е вкусна, понижава и възприятието на апетит, в същото време подкрепя и свалянето на килограми.
И да - по този начин може да отслабнете!
За измененията във фигурата постоянно сме виновни най-много самите ние – най-много волята, с която разполагаме. Важно е какво сте привикнали да закусвате. Ако пиете бронирано кафе вместо закуска или за да намалите сладките храни, то фактически може да си осигурите резултат на намаляване. Защото тази напитка ще ви обезпечи възприятие за задоволеност! По този метод ограничавате приема на повече калории с храненето, които се усвояват и по-бавно, намалявате и опцията от преяждане.
Какво съставляват MCT oil?
MCT (medium-chain triglyceride) – в превод „ средноверижен триглицерид” е тип лой, която се съдържа в млякото, палмовото и кокосовото масло. Поради структурата си, MCT изискват по-малко време за разграждане. И вместо да покачват вашата кръвна захар, тези мазнини непосредствено отиват в черния дроб, давайки повече сила на тялото. Рискът да се натрупат като тлъстини пък, е съвсем незабележим. Поради това, че са елементарно усвоими, доста постоянно се предписват на пациенти с проблеми с храносмилането и страдащи от ензимни дефекти.
Средноверижни триглицериди могат да се намерят и под формата на таблетки, които се употребяват постоянно от спортистите като сигурен метод за справяне с подкожните мазнини.
Как се вписва тук кравето масло?
Маслото от пасищни животни съдържа 200 калории (а кафето, единствено по себе си, няма калории).
Рецепта за подготвяне
Оригиналната версия употребява 2 чаши кафе, 2 супени лъжици масло и 2 супени лъжици MCT oil (средноверижни триглицериди, които се добиват от палмово или кокосово масло). Ако следвате тези инструкции, то кафето ви ще съдържа сред 250 и 500 калории, при експлицитното изискване, че не употребявате други добавки.
А ето и този вид: 1 чаша качествено кафе еспресо (100 мл), 1-2 супени лъжици органично студено пресовано кокосово масло или MCT oil, или 1-2 с.л. домашно краве масло, или ghee (индийско пречистено краве масло). Всичко се смесва в блендер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР